Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Kuru Otlar Üstüne’den ilk fragman

Cannes Film Festivali’nde Merve Dizdar’a “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandıran Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne’den ilk fragman yayınlandı.

Altın Palmiye ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın ‘Kuru Otlar Üstünde’ filmi, 76. Cannes Film Festivali'nde 11 dakika boyunca ayakta alkışlanmış ve oyuncu Merve Dizdar, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü almıştı. Geçen mayıs ayında ilk tanıtım videosu yayınlana filmin, bu kez de ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, Nuri Bilge Ceylan’ın resmi YouTube hesabından paylaşıldı.

Oyuncu kadrosunda Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici ve Ece Bağcı’nın yer aldığı film, küçük bir köydeki zorunlu hizmetinin son yılında umutla İstanbul’a atanmayı bekleyen, ancak iki kız öğrencisi tarafından tacizle suçlanınca hayatı altüst olan resim öğretmeni Samet’in hikayesini anlatıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN