Normalleşmenin ilk açık hava konseri Yıldız Tilbe'nin oldu

Normalleşmenin ilk açık hava konseri Yıldız Tilbe'nin oldu

Konsersiz geçen yaklaşık 2 yılın ardından dün ilk açık hava konseri Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Sahnede Yıldız Tilbe'nin olduğu konserde dinleyiciler konser alanını doldurdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık 2 yıldır konserler düzenlenemiyordu. Normalleşme adımlarının 1 Temmuz'da atılmasının ardından ilk açık hava konseri dün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlendi. Normalleşmenin ilk açık hava konserinde sahne Yıldız Tilbe'nindi.

Konser öncesi, içeri girişlerde müzikseverlerin tek tek ateşleri ölçüldü. HES Kodunun sorulduğu konser öncesinde maskesi olmayanlar, ya da yanına yedek maske almak isteyenlere de maske dağıtıldı.

Konsere gelen bir kişi, "Güzel olur umarım. Biz de deşarj oluruz. Açık hava olacağı için çok tedirgin değilim ama konsere ihtiyacımız da vardı" diye konuştu. Tedbirleri değerlendiren bir başka vatandaş ise, "Bence güvenlik sistemi gayet uygun. Ateş ölçümü ve maske dağıtımı yapılıyor. Bu süreç içerisinde insanların eğlenmesinde herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Açık havada olması koronavirüs şartlarında daha uygun" şeklinde konuştu.

Uzun bir ayrılığın ardından hayranlarıyla buluşan Yıldız Tilbe, "Benim hiçbir yerim tutmuyor. Korona boyunca, Ay valla bak, şuralarım falan feci. Özlemişiz birbirimizi. Ne diyelim özletenlere şükürler olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN