Tarantino, 'gelmiş geçmiş en iyi filmi' seçti: Öylesi bir daha yapılmadı

Tarantino, 'gelmiş geçmiş en iyi filmi' seçti: Öylesi bir daha yapılmadı

Hollywood'un en prestijli en prestijli yönetmenlerinden Quentin Tarantino, katıldığı bir podcast'te kendisine göre "gelmiş geçmiş en iyi filmi" açıkladı. Tarantino, film için "Ondan daha iyisi olmadı" dedi.

"Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", "Kill Bill" gibi kült filmleriyle sinema tarihine geçen dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino, "şimdiye kadar yapılmış en iyi filmin" Steven Spielberg imzalı "Jaws" olduğunu söyledi.

Cinema Blend'in podcasti ReelBlend'e konuşan Tarantino, "Bence Jaws şimdiye kadar yapılmış en iyi film" diyerek "Onun nadide havasına girebilecek başka filmler var. Ama bir film olarak, Jaws'tan daha iyi yapan olmadı. Jaws'tan 'daha iyisi' yoktur. Şimdiye kadar yapılmış en iyi filmdir. Ve çoğu filmin Jaws'tan önce ne kadar kötü zamanlanmış olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN