Kurban bayramı 9 gün oldu mu? Kurban bayramı tatili uzatıldı mı? 2019 takvim

Kurban bayramı 9 gün oldu mu? Kurban bayramı tatili uzatıldı mı? 2019 takvim

Bayrama artık sayılı günler kala, ‘Kurban bayramı tatili 9 gün oldu mu? Kurban bayramı tatili uzatıldı mı?’ soruları da sıkça sorgulanmaya başlandı. En son Bakan Albayrak yaptığı son dakika değerlendirmesinde 9 günlük tatil süresini uygun bulmadığını belirtmişti. İşte gelişmeler…

Kurban bayramında tatile çıkacaklar, ‘kurban bayramı 9 gün oldu mu?’ sorusunun yanıtını arıyor. Hâlâ bununla ilgili bir gelişme gelmiş değil. Vatandaşlar, ‘Kurban bayramı tatili uzatıldı mı?’ sorusunu sorguluyor. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

10 Ağustos Cumartesi günü arefe, 11 Ağustos Pazar günü ise bayramın birinci günü olacak. Kurban bayramı 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek.

10 Ağustos 2019 Cumartesi: Arefe

11 Ağustos 2019 Pazar: Kurban bayramı 1. günü

12 Ağustos 2019 Pazartesi: Kurban bayramı 2. günü

13 Ağustos 2019 Salı: Kurban bayramı 3. günü

14 Ağustos 2019 Çarşamba: Kurban bayramı 4. günü

19-08/08/kurban-bayrami-tatilijpgg.jpg

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU MU?

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Turizm temsilcileri, Kurban bayramının 9 gün olmasını ve bu süre zarfı boyunca hatsı sayılır bir turizm geliri elde edileceğini söylerken, 15-16 Ağustos Perşembe ve Cuma günlerinin de tatil edilmesini, hafta sonu ile birleştirildikten sonra toplamda bayramın 9 gün olarak uygulanması istiyor. Konu ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı berat Albayrak da geçen günlerde yaptığı açıklamasında Kurban bayramı tatilinin 9 gün olmasını uygun bulmadığını belirtmişti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN