Lazer yaptıran genç kadının hayatı karardı

Lazer yaptıran genç kadının hayatı karardı

İzmir'de lazer epilasyon yaptırdıktan sonra bacaklarında 1'inci derecede yanıklar oluştuğunu iddia eden Sibel Bilir, güzellik merkezinden şikayetçi oldu. Bilir, "Beni arayıp, şikayetimi geri almam durumunda sınırsız hizmet vereceklerini, yaşanılan olumsuz durum nedeniyle yaptıkları işlem ücretini geri ödeyeceklerini söylediler" dedi.

İzmir'in Konak ilçesinde bir güzellik merkezine giden 44 yaşındaki Sibel Bilir, lazer epilasyon seansı sırasında bacağının yandığını söyledi. Bilir, bacağında oluşan yanıklar sonrası şikayetçi olduğu güzellik merkezi yönetiminin şikayeti çekmesi karşılığında sınırsız hizmet vereceklerini söyleyerek, para iadesi teklifinde bulunduklarını iddia etti.

basliksiz-3.jpg

''BİRKAÇ GÜNE KADAR GEÇER''

Seansı yarım bırakan Bilir, kısa bir süre sonra vücudunda şiddetli yanma ve acı hissettiğini söyledi. Seans sonrasında bacağının su topladığını belirten genç kadın, durumu telefonla güzellik merkezi görevlilerine bildirip, doktora gideceğini söyledi.

Güzellik merkezine davet edilen Bilir'in doktora gitmeden önce firmadaki dermatoloğa görünmesi istendi. Dermatolog tarafından sürmesi için pomat verilip, "Birkaç güne kadar geçer" denilerek gönderildiğini iddia eden Bilir, 3 günün sonunda ağrılara dayanamayarak Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada yapılan kontrolde Bilir'in bacağında 1'inci derece yanıklar oluştuğu belirlendi. Bilir, hastaneden aldığı raporla Alsancak Polis Merkezi'ne gidip, şikayetçi oldu. Bilir, savcılığa da dilekçe vereceğini söyledi. 

'MADDİ VE MANEVİ YÖNDEN ZOR BİR SÜREÇTİ'

Genç kadın, bu zor süreçte bacağında oluşan yanıklar nedeniyle işinden geri kaldığını ve yaşadıklarından ötürü psikolojik olarak çok etkilendiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Güzellik merkezinin şikayetçi olduğumdan haberi yoktu. Öğrendiklerinde beni arayıp, şikayetimi geri almam durumunda sınırsız hizmet vereceklerini, yaşanılan olumsuz durum nedeniyle yaptıkları işlem ücretini geri ödeyeceklerini söylediler. Kabul etmeyip, gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Görüşmeye gittiğimde çalışamadığım için yaşadığım maddi ve manevi kaybı karşılayacaklarını ifade edip, IBAN numaramı istediler. Aradan geçen zamanın ardından herhangi bir ödeme yapılmadı. Gerekli yerlere şikayet ettim." 

Güzellik merkezi yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN