Leonardo DiCaprio Star Wars rolünü reddetmiş

Leonardo DiCaprio Star Wars rolünü reddetmiş

Ünlü Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio Star Wars'un yeni filmi 'Güç uyanıyor' hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. DiCaprio, Star Wars'ta Anakin Skywalker rolünü reddettiğini söyledi.

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio, ShortList'e verdiği röportajda Star Wars'un yeni filmi 'Güç Uyanıyor' için kendisine gelen Anakin Skywalker rolünü reddettiğini doğruladı.

Geçtiğimiz sene Star Wars'un yazarı George Lucas ile bir araya gelen Di Caprio, 'kendini hazır hissetmediği' gerekçesiyle rolü geri çevirdiğini söyledi.
Böylece Skywalker rolünü Hayden Christensen üstlendi. Di Caprio aynı zamanda 'Batman Forever'daki Robin ve 'Spider Man'deki Peter Parker rollerini de reddettiğini ifade etti. 

Di Caprio'nun süperkahraman canlandırmak konusunda bir takıntısı olmadığının da altını çizdi. "Hayır, öyle bir takıntım yok. Hangi role gireceğinizi asla bilemezsiniz. Böyle bir kuralım yok" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN