Mansur Yavaş kardan Anıtkabir'e duyarsız kalmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 9 yaşındaki kızı için kardan Anıtkabir yapan babayı ve ailesini Ankara'ya davet etti: Sizi ve değerli ailenizi ağırlamaktan onur duyarım.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Anıtkabir sevgisi sosyal medyada gündem olan aileyi Ankara'ya davet etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Mehmet Şerif Karahan, Anıtkabir'i görmek isteyen 9 yaşındaki kızı Hira için kardan Anıtkabir yaptı.

10 gün boyunca hava sıcaklığının eksi 20 derece olduğu dondurucu soğukta bu maketi yapan baba Karahan, biriken karlardan aslan ve aslanlı yol da yaptı. 

Haberin sosyal medyada paylaşılması üzerine babaya çağrıda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş da "Sevgili Mehmet, Bağımsızlığın, demokrasinin, adaletin önemini ve bir milletin verdiği mücadeleyi güzel kızımız Hira'ya, Milli Mücadelemizin kalbinde, Anıtkabir'de anlatmak isterim. Sizi ve değerli ailenizi ağırlamaktan onur duyarım" ifadeleriyle Ankara'ya davet etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN