Mansur Yavaş'ın başlattığı kampanya'ya destek büyüyor

Mansur Yavaş'ın başlattığı kampanya'ya destek büyüyor

Mansur Yavaş’ın başlattığı “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyasında toplam destek tutarı 6 saatte 2 milyon lirayı geçti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyası için toplanan yardım paraları tutarı 6 saatte 2 milyon lirayı geçti. Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ne kadar birbirlerini tanımasalar da, yardımda bulunan ve yardım alan vatandaşlarımın mutlu uyuyacağını bilmek bizler için en büyük ödül. Katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyiliğin gücünü bir kez daha gösteriyorsunuz” dedi.

Kampanya sitesi www.ankaratekyurek.com’da anlık açıklanan verilere göre “Su Ver” bölümünde 18 bin 895 faturaya 694 bin 231 lira, “Bilet Ver” bölümünde 3 bin 352 bilete 183 bin 381 lira L, “El Ver” bölümünde ise 6 bin 214 kişiye 1 milyon 134 bin 100 lira tutarında destek olundu.

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ne kadar birbirlerini tanımasalar da, yardımda bulunan ve yardım alan vatandaşlarımın mutlu uyuyacağını bilmek bizler için en büyük ödül. Katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyiliğin gücünü bir kez daha gösteriyorsunuz” dedi.

Ödenen destek tutarı anlık olarak www.ankaratekyurek.com adresinden yayınlanmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN