Maraşlı nerede çekiliyor? Oyuncuları kimdir? İşte dizinin konusu

Maraşlı nerede çekiliyor? Oyuncuları kimdir? İşte dizinin konusu

Özel kuvvetlerden ayrılarak sıradan bir hayat yaşamaya karar veren bir askerin hayat hikâyesini konu edinen Maraşlı’nın çekildiği yerler bir çok insana tanıdık geliyor. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Maraşlı dizisinin oyuncuları ve konusu ise dikkat çekici.

Maraşlı, dizide çok önemli bir iş insanının kızı olan Aziz Türel’in kızı Mahur Türel’in hayatını kurtarıyor. Mahur ve Maraşlı, o günden itibaren birbirlerine bağlanmaya başlıyor. 

MARAŞLI NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV ekranlarında 11 Ocak 2021 itibarıyla başlayan Maraşlı dizisi İstanbul’un Fatih ilçesindeki Beyazıt semtinde ve İstanbul'un farklı bölgelerinde çekiliyor.

MARAŞLI’NIN KONUSU NE?

Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahafçı dükkanında kızı Zeliş’le birlikte hem hayatını devam ettirir hem de kitap satarak geçinmeye çalışır. Ancak bir gün güzeller güzeli Mahur Türel, Maraşlı’nın dükkânına girer.

Türkiye'nin en büyük iş insanlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur Türel'in başı, o gün çektiği bir fotoğraftan dolayı derttedir. Maraşlı, Mahur’un hayatını bilmeyerek ve istemeyerek karıştığı olaydan kurtarır. O günden itibaren Mahur ve Maraşlı da birbirine bağlanır. 

Artık Mahur'un hayatı tehlike altındadır…

marasli-nerede-cekiliyor-oyunculari-kimdir-iste-dizinin-konusu.jpg

MARAŞLI OYUNCULARI KİMLER?

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Alina Boz, Burak Deniz, Saygın Soysal, Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Serhat Kılıç, Melis İşiten, Neslihan Acar, Cihan Yenici, Türkü Su Demirel, Sinem Akyol, Bedriye Rosa Çelik ve Gizem Kala gibi isimler yer alıyor.

Alina Boz – Mahur

Burak Deniz – Maraşlı

Saygın Saygın Soysal – Savaş

Kerem Atabeyoğlu – Aziz Türel

Cemil Büyükdöğerli – İlhan

Serhat Kılıç – Necati

Cihan Yenici – Ozan

Melis İşiten – Dilşad

Rojda Demirer – Firuzan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN