Maraşlı son bölümde Savaş, Mahur'u infaz etmeye geliyor!

Maraşlı son bölümde Savaş, Mahur'u infaz etmeye geliyor!

Savaş ve Necati'nin arası gerilir. Necati'nin, Maraşlı ve Mahur'u kurtarma sebebini Savaş anlayamaz. Necati, Savaş'ı daha sonra anlatacağı başka bir planı olduğuna ikna etmeye çalışır. Necati'nin büyük planı ortaya çıkar. İşte, merak uyandıran son fragman...

Maraşlı 17. bölüm özet, heyecanla bekleniyor. Cezaevinde şişlenen İlhan hastaneye kaldırılır. Aziz yaşananların şokuyla fenalaşır. Hastanede Aziz ve İlhan tedaviye alınırken başka bir hapishaneye nakil edilmeye çalışılırlar. Bu sırada hastanede çıkan arbededen yararlanan baba oğul kaçmayı başarırlar. Fakat dışarda Savaş'ın onlara büyük bir sürprizi vardır.

MARAŞLI 17. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-17-bolum-foto-galeri-1620399856011.jpg

17. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesi ve kaliteli çekimleriyle beğeni toplayan Maraşlı'nın 17. bölümü, 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Fakat daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Mahur, bilmediği bir evde gözünü açar ve Maraşlı'yı bulur. İkiliyi karşılayan kişi Necati olur. Onları Necati kurtarmıştır. Mahur için abisi artık bir kahramandır. Ama Maraşlı, Necati'nin başka bir planı olduğunun farkındadır. Necati, Nevzat'ın hayatı karşılığında Maraşlı'yı susması için tehdit eder.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 17. bölüm özeti: Hilal, Necati'yi vurur. Maraşlı, can çekişmekte olan Necati'yi, Mahur'a verdiği zehrin panzehrini söylemesi için zorlar. Baygın olan Mahur'u, Maraşlı nasıl kurtaracaktır?

İlhan'dan, babasını Necati'nin öldürdüğünü öğrenen Savaş, dehşete kapılır. Necati hastanededir. Savaş, Necati'yi bulur ve ondan hesap sorar. Necati'nin, Mahur'a olan zaafını bilen Savaş, Mahur'un canını almaya geldiğini söyler. Necati panikler, Mahur zarar görsün istemez. Savaş'ın, Mahur'la ilgili planı nedir? Necati, Savaş'a gerçekleri anlatacak mıdır?

Mahur; Maraşlı'nın, Necati'yi vurduğuna inanmasa da şüphelenir. Necati'nin nasıl vurulduğunu Mahur'a açıklayamayan Maraşlı ise istihbarattan ayrılmaya ve her şeyi Mahur'a anlatmaya karar verir. Maraşlı, büyük kararını uygulayabilecek midir?

MARAŞLI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

0x0-17-bolum-foto-galeri-1620399847446.jpg

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

TimsB'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda; Alina Boz (Mahur Türel), Burak Deniz (Celal Kün/Maraşlı), Kerem Atabeyoğlu (Aziz Türel), Saygın Soysal (Savaş), Serhat Kılıç (Necati Türel), Cemil Büyükdöğerli (İlhan Türel), Rojda Demirer (Firuzan Türel), Melis İşiten (Dilşad Türel), Cihan Yenici (Ozan), Neslihan Acar (Sedef Türel), Cengiz Sezgin (Sadık), Sinem Akyol (Hilal), Türkü Su Demirel (Behiye), Nihal Dinçel (Şirin), Gizem Kala (Ecem), Bedriye Rosa Çelik (Zeliş), Barış Özdemirli (Nevzat) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN