Maraşlı son bölümde Celal ile Necati arasında kanlı yüzleşme!

Maraşlı son bölümde Celal ile Necati arasında kanlı yüzleşme!

Celal, Mahur'u görmek için gittiği evde Necati ile karşılaşır ve restleşmeye başlarlar. Necati restleşmede çok büyük bir itirafta bulunur. Duydukları karşısında öfkelenen ve yaşanılanların intikamını almaya kararlı Celal, silahını çıkartır. İşte şoke eden son fragman...

Maraşlı 14. bölüm özeti, heyecanla bekleniyor. Mahur, yurtdışına gitmeden önce Celal ile görüşmek ister. Şimdiye dek yaşamadıkları kadar romantik bir akşam geçiren Celal ve Mahur birbirlerine aşklarını itiraf ederler. Mahur, Celal'i geride bırakarak ailesiyle kaçabilecek midir? Mahur, Celal'e yurt dışına kaçma planını açıklayabilecek midir?

MARAŞLI 14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-14-bolum-foto-galeri-1618577547885.jpg

MARAŞLI 14. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Maraşlı'nın 14. bölümü, 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin izleyicisiyle buluşacağını belirtelim. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Maraşlı son bölümde neler oldu, göz atalım: Türel Ailesi, Mahur'un sergisine gidecekleri sırada aldıkları haberle Mahur'un hayatının yine tehlikede olduğunu öğrenir. Celal, tehlikeye karşı sergiye gider. İlhan'ın peşinde olan Behram, İlhan'a iki saat içinde teslim olmaz ise Mahur'u ve tüm sergidekileri öldürüleceğini söyler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 14. bölüm özeti: Abisi İlhan'ın yaptıklarını öğrenen Mahur, ailesinin bulaştığı bir kirli işi daha öğrenir. Başlarına gelenlerden sonra endişeye kapılan Aziz ise ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmak için yurtdışına kaçma kararı alır. Necati'nin ise başka planları vardır. Necati, Aziz ve ailesinin kaçmasına izin verecek midir?

İyice köşeye sıkışan Behram son sevkiyatını yapıp ülkeden kaçmayı planlar. Hilal ise Maraşlı'ya; Behram'ın yakalanması gerektiğini söyler. Behram'ın peşine düşen Maraşlı, onu yakalamak için büyük bir operasyon düzenler. Maraşlı Behram'a nasıl engel olacaktır?

MARAŞLI 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

0x0-14-bolum-foto-galeri-1618577550059.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN