MasterChef Alican kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alican Barut biyografisi

MasterChef Alican kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alican Barut biyografisi

TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye’de yarışan Ali Barut, soslu bonfile ve ısırgan otlu salata ile şefler karşısında hünerlerini sergiledi. Sevecen ve güleç yüzü ile merak edilen yarışmacı ile ilgili, ‘’MasterChef Alican Barut kimdir, kaç yaşında ve nereli?’’ soruları, sosyal medyada gündem oldu.

87 yıldır hizmet veren bir lokantanın dördüncü kuşak temsilcisi olan Alican Barut, işletmeciliğin yanı sıra yelken sporu ile de uğraşıyor. Okul yıllarında hep eğitmenlik yapan Alican Barut, MasterChef’te hazırladığı tarif ve sunumu ile Mehmet ve Somer şeflerden geçer not aldı.

ALİCAN BARUT KİMDİR?

1933 yılından günümüze kadar hizmet veren lokantaların dördüncü kuşak temsilcisi olan Alican Barut, 1990 yılında doğdu. İşletmeciliğin yanında yelken eğitmenliği de yapan Alican Barut, lise ve üniversite senelerinde hep eğitmenlik yaptı.

Henüz 9 yaşındayken yelken sporuyla ilgilenen Alican Barut, 2005’te İzmir’in Alaçatı ilçesinde gerçekleştirilen Ot Festivali'ne katılarak, üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Aktif olarak üretim ve servis aşamalarının her yerinde çalışan Alican Barut, MasterChef’te birincilik hedefliyor.

ALİCAN BARUT'UN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

ALİCAN, SOMER VE MEHMET ŞEF’TEN ‘EVET’ OYU ALDI

Soslu bonfile ve ısırgan otlu salata ile MasterChef Türkiye’de yarışan Alican Barut, şefler Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’ndan, ‘’Evet’’ oyu alarak bir üst tura çıkmayı başardı.

Kıvırcık saçları, güleç yüzü ile kendini sevdiren Alican Barut, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor. Ülke ülke gezen, arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte tatile çıkıp gezen Alican Barut, çocukları da çok seviyor. En sevdiği spor olan yelken sporuyla ilgili de her anını Instagram hesabından paylaşan Alican Barut, sosyal medyayı da aktif kullanıyor.

MASTERCHEF’TE YARIŞMACILAR 25 DAKİKADA ŞEFLERİN KARŞISINA GEÇİYOR

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunda yarışmak için elemelerde marifetlerini sergileyen yarışmacılar, 25 dakikada usta şeflerin karşısında hazırladıkları tarifleriyle bir üst tur için birbirleriyle yarışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN