MasterChef Büşra Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Büşra Instagram hesabı

MasterChef Büşra Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Büşra Instagram hesabı

27 Temmuz 2020 tarihinde TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef’te yarışan Büşra Uygur, sevecen tavırlarıyla dikkat çekti. Peki MasterChef Büşra Uygur kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Hayatına dair bilgiler haberimizde…

Üçlü eleme turunda diğer iki yarışmacı ile birlikte Hıngal mantısı yapan Büşra Uygur, şeflerden ‘evet’ oyu alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Büşra Uygur’un Instagram hesabı bulunamadı…

BÜŞRA UYGUR KİMDİR?

Çevre mühendisliği bölümü mezunu olan Büşra Uygur, 1995 yılında doğdu. İç güvenlik uzmanı olan MasterChef Büşra Uygur, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Güler yüzü, sevecen tavırları ve neşeli hâlleriyle dikkat çeken Büşra Uygur, ezmeli kebap yemeğini yaparak 2 evet ile üst tura çıkmayı başarmıştı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

MasterChef Türkiye'nin 27 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Erdoğan Cem ve Hasan Aktaş ile yarışan Büşra Uygur, 35 dakika içerisinde yaptığı Hıngal mantısı ile rakiplerini eleyerek final tutuna çıkmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN