MasterChef Mehmet Gökçeöz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Somer Sivrioğlu Mehmet Gökçeöz akraba mı?

MasterChef Mehmet Gökçeöz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Somer Sivrioğlu Mehmet Gökçeöz akraba mı?

MasterChef Türkiye yarışmasında son 16 turu için yarışan Mehmet Gökçeöz, şef Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, ‘’MasterChef Mehmet Gökçeöz kimdir, kaç yaşında nereli? Şef Somer Sivrioğlu ile akraba mı?’’ sorularına yanıt aramaya başladı.

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından olan MasterChef’te şef Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Gökçeöz, jüri üyeleri dâhil herkesi şoke etti. Şeflerden Mehmet Yalçınkaya, ‘’Şoktayım’’ derken, Somer şef ise, ‘’Bu bizim başımıza bela olacak’’ diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

MEHMET GÖKÇEÖZ VE SOMER SİVRİOĞLU AKRABA MI?

Ekranlara çıkar çıkmaz herkesi şoke eden Mehmet Gökçeöz, Şef Somer Sivrioğlu’na benzerliğiyle dikkat çekti. Hatta sosyal medyada, ‘’Mehmet Gökçeöz ile Somer Sivrioğlu akraba mı?’ Somer Sivrioğlu ve Mehmet Gökçeöz ikiz mi?’’ yorumları yapıldı. Ancak ikili arasında herhangi bir bağ bulunmuyor.

MEHMET GÖKÇEÖZ İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

MEHMET GÖKÇEÖZ KİMDİR?

Ancak Somer Şefle hiçbir bağı bulunmayan Mehmet Gökçeöz, gezmeyi çok seviyor. Mutfaklara da oldukça hâkim olan Mehmet Gökçeöz, yemekleri kendisi yapıyor, takipçileriyle paylaşıyor ve değerlendirmelerde bulunuyor.

Mehmet Gökçeöz, aynı anda DJ’lik de yapıyor.

SOMER SİVRİOĞLU: BAŞIMIZA BELA OLACAK BU

MasterChef Türkiye’nin 2. bölümünde özellikle jüri üyesi şef Somer Sivrioğluna benzerliğiyle ön plana çıkan Mehmet Gökçeöz için Danilo Zanna, ‘’Somer Abi ne yapıyorsun orada? Ve Mehmet Yalçınkaya’nın, ‘’Şoktayım’’ sözleri dikkat çekti. Somer Sivrioğlu ise, ‘’Bizim başımıza bela olacak bu’’ sözleri, izleyicileri bir hayli meraklandırıyor.

MasterChef yarışmasında son 16’ya kalma mücadelesi veren yarışmacılar, birbirinden farklı tariflerini üç ülü şef karşısında kısa sürede yaparak onların beğenisine sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN