Mehmet Ali Erbil’in son durumu: Artık konuşuyor ve yemek yiyebiliyor

Mehmet Ali Erbil’in son durumu: Artık konuşuyor ve yemek yiyebiliyor

Mehmet Ali Erbil'in son durumu ile ilgili kızı Sezin Erbil açıklama yaptı. Sezin Erbil'in açıklaması Erbil'den iyi haber bekleyenleri sevindirdi. 136 gündür yoğun bakımda olan 62 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil’in kısmen de olsa konuşabildiği ve artık yemek yemeye de başladığı açıkladı. İşte Erbil'in sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklamasının detayları...

Mehmet Ali Erbil’in son durumunua dair kızı Sezin Erbil paylaşımda bulundu. 136 gün sonra gelen iyi haber ünlü şovmenin hayranlarını sevindirdi. 62 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil evinde düşmüş ve sonrasında da komaya girmişti. Erbil'in kızı Sezin Erbil babasının konuşmaya başladığını çok azda olsa yemek yiyebildiğini açıkladı. 

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, ünlü şovmenin yaşamsal faaliyetlerinin normale dönmeye başladığını söyledi: Artık konuşabiliyor, az da olsa yemek yiyor. Üstelik seçim yapmıyor, hastane yemeğinden bile tadıyor. İnşallah güzel günler göreceğiz.

Doktoru Jan Klod Kayuka ise Erbil’in sağlık durumuylailgili şu bilgileri verdi:

“Çok olmamakla birlikte ağızdan besleniyor. Ruh haline göre dönem dönem espri bile yapıyor.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN