Mehmet Ali Erbil’nin son durumu ne? Doktoru ne dedi?

Mehmet Ali Erbil’nin son durumu ne? Doktoru ne dedi?

Mehmet Ali Erbil’nin son durumu ne? Doktoru ünlü ismin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Doktoru Jan Klod Kayuka Mehmet Ali Erbil'in oğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü ve tedaviye cevap verdiğini açıkladı. İşte Mehmet Ali Erbil’nin son durumu hakkında merak edilenler ve doktorunun ne dediğinin ayrıntıları

Doktoru Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkınd bilgi verdi. Peki Mehmet Ali Erbil’nin son durumu nedir? Mehmet Ali Erbil'in yaklaşık 10 gündür Maslak'ta bulunan bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Evinde banyoda düştüğü belirtilen Erbilin tedavisi hakkında doktoru açıklama yaptı. Doktoru Jan Klod Kayuka yaptığı açıklamada Mehmet Ali Erbil'in yapılan tedavilere cevap verdiğini ve bugün uyandırıldığını belirtti. 

MEHMET ALİ ERBİL SAĞLIK DURUMU NASIL? 

Mehmet Ali Erbil’in uyandırılarak genel durum gözlenmesi yapıldığı açıklandı. Durumu hastaneye yattığı günden bugüne düzelme gösteriyor denilen açıklamada bir süre daha hastanede yatacağı belirtildi.

DOKTORU NE DEDİ? 

Doktoru Jan Klod Kayuka yaptığı açıklamada “Toparlanmaya başladı. Bu sabah itibarıyla makineden ayırdık. Çok ağır olan tabloyu atlatmış olduk. Tepkiler normal kendisinde ama yorgun. Olumlu bir tablodayız bundan sonra kaçış sendromu ile ilgili bir sorun yaşamayacağız” diye konuştu.

Hastaneye ziyarete gelen isimler arasında Funda Arar da vardı. Arar, hastane çıkışında “Çok şükür atlattı. Solunum cihazında halen ama durumu iyiye gidiyor. İnşallah kızlarıyla buradan el ele çıkacak. Dört gözle bekliyoruz güzel güzel programlar yapıp yüzünün gülmesi ve bizimde yüzümüzü güldürmesini istiyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN