Melihat Gülses kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Melihat Gülses kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

TRT Istanbul Radyosu ile müzik yaşamına başlayan Melihat Gülses, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümünden mezun oldu. Melihat Gülses, 2011 yılı En İyi Türk Müziği Sanatçısı ve Türk Müziği Sanat Ödülü’ne layık görüldü.

Televizyon programları yapan Melihat Gülses, yurtiçi ve yurtdışında birçok konser verdi. Kendisi gibi TRT İstanbul Radyosunda yer alan Necip Gülses’le evli olan Melihat Gülses, Musikişinas Tüccarlarımız, Hüznün Hikâyeleri, Narçiçeğim gibi birçok eseri seslendirdi.

MELİHAT GÜLSES KİMDİR?

1 Ekim 1958’de Konya’nın Akşehir ilçesinde doğan Melihat Gülses, 1981’de TRT İstanbul Radyosu ile müzik hayatına merhaba dedi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümünden mezun olan Melihat Gülses, Musikişinas Tüccarlarımız, Hüznün Hikâyeleri, Narçiçeğim, İbrahim Bodur Güftelerinden Şarkılar, Beyaz Köpükler, İstanbuldan Atinaya Türküler, Selanik’e Ağıt, Klasik Dönem Türk Müziği, Sensiz, Senden Uzakta, Türk Müziğinde Neoklasik Dönem, Tuna’ya Hasret, Şiaf Meltemi, Eşber Yağmurdereli Şarkıları gibi albümler çıkardı.

2012 yılında Pertevniyal Lisesi’nde 2011 Yılın En İyi Türk Müziği Sanatçısı ödülüne layık görülen Melihat Gülses, aynı yıl 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 2011 Yılı Türk Müziği Sanat Ödülü’nü aldı. Televizyon programları yapan Melihat Gülses, yurtiçi ve yurtdışında konserlerde solist olarak sahne alıyor.

melihat-gulses-kimdir-kac-yasinda-nereli-ve-evli-mi-hayat-hikayesi-nedirr.jpg

MELİHAT GÜLSES EVLİ Mİ?

Aynı anda TRT İstanbul Radyosunda besteleri seslendirilen Melihat Gülses’in, İstanbul Radyosu Tanbur sanatçısı Necip Gülses ile evliliğinden bir oğlu ve bir kızı vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN