Meral Akşener ile Fatih Erbakan görüştü

Meral Akşener ile Fatih Erbakan görüştü

İYİ Parti lideri Akşener, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan ile görüştü. Görüşmelerin ardından açıklama yapan Erbakan "Daha önce çeşitli siyasi partilerle bir araya geldik. Önümüzdeki hafta da yine bazı siyasi partilerle genel merkezimizde görüşmeler gerçekleştireceğiz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ille Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan bir araya geldi.

Görüşmenin ardından gazetecilere konuşan Erbakan, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu belirterek "Kendisi, 54. Hükümet'te bakanlık görevinde bulunan ve 54. Hükümet'in milletimize, ülkemize yaptığı efsane hizmetlerde payı olan kıymet ve değer verdiğimiz bir siyasetçi" dedi.

"TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI KONUŞTUK"

Görüşmede bu durumu Akşener'e de ifade ettiklerini aktaran Erbakan, Türkiye'nin ve milletin sorunları ve bu sorunlara nasıl çözüm bulunabileceğiyle ilgili fikir teatisinde bulunduklarını söyledi.

Erbakan, Akşener'e Yeniden Refah Partisi'nin kurulduğu günden bugüne yaptığı çalışmalar ile teşkilatlanma çalışmaları ve bu kapsamda aldığı mesafeye ilişkin bilgi verdiklerini de kaydetti.

01-001.jpg

"YİNE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Açıklamanın ardından bir gazetecinin "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme planınız var mı?" sorusuna Erbakan, şu cevabı verdi:

"Daha önce çeşitli siyasi partilerle bir araya geldik. Önümüzdeki hafta da yine bazı siyasi partilerle genel merkezimizde görüşmeler gerçekleştireceğiz. Elbette ki bütün siyasi partilerimizle diyalog halinde olmayı isteriz. Ülkenin, milletin, insanlarımızın derdine derman olma ve bu sorunların çözülmesi yolunda hepsiyle görüşmeyi arzu ediyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN