Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz neden öldü? Kahreden detay

Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz neden öldü? Kahreden detay

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, 2017’de Beykoz’daki evinde ölü olarak bulunmuştu. TLE hastalığı bulunan Yavuz Yılmaz’ın ölüm neden, ekiplerin yaptığı incelemenin ardından açıklanmıştı.

Annesiyle birlikte kurduğu üniversitenin mütevelli üyesi olan ve kardeşiyle birlikte açtığı şirketle de İstanbul Havalimanı’nın yapımı esnasında hafriyat işini yapan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz’da şakağına dayadığı silahla intihar etmişti.

MESUT YILMAZ’IN OĞLU YAVUZ YILMAZ KİMDİR? 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, 1979’da doğdu. 7 Haziran 2015 yılında Türkiye’de yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekilliği için adı geçen, fakat aday olmayan Yavuz Yılmaz, annesi Berna Yılmaz ile özel bir üniversite kurmuştu. 

Bu üniversitenin de genel sekreterliğini yapan Yavuz Yılmaz, kardeşi Emir Hasan Yılmaz’la CFS İstanbul Yatırım A.Ş adında bir şirketi de bulunuyordu. Yavuz Yılmaz ile kardeşi Emir Yılmaz, bir ara İstanbul Havalimanı’nın hafriyat işini de yapmıştı.

YAVUZ YILMAZ NEDEN ÖLDÜ?

Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu 38 yaşındaki Mehmet Yavuz Yılmaz, 2017’de Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş hâlde bulunmuştu. Yavuz Yılmaz’ın yanında, babasına ait ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca bulunuyordu. 

Ekipler, bitişik atışla (hedefe dayayarak) öldüğü tespit edilen Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiğini açıklamıştı. Yavuz Yılmaz'ın ölümünün arkasından, İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden gerçekleştirilen açıklamada da bir süredir mücadele ettiği 'Temporal Lob Epilepsi' hastalığına dikkat çekilerek, ‘Son zamanda giderek artan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları sebebiyle ağır stres altındaydı’ denildi.

mesut-yilmazin-oglu-yavuz-yilmaz-neden-oldu.jpeg

TEMPORAL LOB EPİLEPSİ HASTALIĞI NEDİR? 

Panik nöbeti yapan hastalıklar arasında yer alan Temporal Lob Epilepsi hastalığı veya kısaca ifade etmek gerekirse TLE, yetişkin insanlarda çoğunlukla görülen dirençli durumdaki epilepsi sendromuna verilen isimdir. 

Bu sendromun bireylerde tanımlanmasının ardından rezektif cerrahi başarısı ameliyatının ardından yeni bellek anormalliklerinin ortaya çıkmaması ve nöbetlerin kontrol altına alınması ile ile ölçülür. Sendrom günümüz tıp dünyasında iyi tanımlanmış bir durumdur ve materyal özgünlüğü Milner ve ark.nın araştırmaları ile ortaya konmuştur.
mesut-yilmazin-oglu-yavuz-yilmaz-neden-oldu-001.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN