Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışa hazır olun

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışa hazır olun

Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Muğla kıyıları, İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı ve Çanakkale'nin güneyinde bugün kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik olmayacak. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla kıyıları, İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı ve Çanakkale'nin güneyinde bugün kuvvetli yağış bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Ege ve Marmara kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Antalya'nın batı ilçelerinde yağmur ve sağanak öngörülürken, diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Muğla kıyılarında, akşam saatlerinden sonra İzmir çevreleri ile Balıkesir'in batı ve Çanakkale'nin güneyinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde pus ve sis ile yer yer buzlanma ve don öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkede mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

RADAR GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 16

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu, yer yer sisli 13

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18

Adana: Parçalı ve az bulutlu 21

Antalya: Çok bulutlu 19

Samsun: Az bulutlu ve açık 20

Trabzon: Az bulutlu ve açık 17

Erzurum: Az bulutlu ve açık, en düşük -12 en yüksek 0

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 12

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

haritatahmingun1.pngharitatahmingun2.pngharitatahmingun3.pngharitatahmingun4.pngharitatahmingun5.png

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN