MHP yine Karar yazarını hedef aldı

MHP yine Karar yazarını hedef aldı

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Karar yazarlarını hedef göstermesinin ardından bugün de Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Taha Akyol'u hedef aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Karar gazetesi yazarlarını hedef göstermesinin ardından bugün de Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Taha Akyol'u hedef aldı.

MHP lideri Bahçeli'nin tehdit diliyle Karar gazetesi yazarlarını hedef göstermesinin ardından Taha Akyol bugünkü yazısında "Milliyetçiliği ‘haddeden geçmemiş’ şiddet içgüdülerinin seviyesine düşürmekten herkes sakınmalıdır; düşünceye de ülkeye de zarardır. Bana ve yazar arkadaşlarıma hakaret edenlere, hedef gösterenlere benim söyleyeceğim budur. Allah’ıma hamd olsun, eli sopalı adamlarım yok, hiç de özenmedim. Elimde kalemim var sadece; kitaplarımı, belgesellerimi, yazılarımı yazdığım kalem." ifadelerini kullanmıştı.

SEMİH YALÇIN’IN HEDEFİNDE, TAHA AKYOL VAR 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Akyol'un "Elimde sadece kalemim var" ifadelerini kullandığı yazısını 'Huzur düşmanlığı' olarak görerek hedef gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yalçın şunları söyledi:

"Toplumda huzur ve sükûn olmadığından, hukuksuzluktan şikâyet edenlere bir bakın. Hepsi huzurun düşmanı, kaosun ve fesadın tellalı… Taha Akyol ve benzerleri örneğinde olduğu gibi…

"ŞİDDET EYLEMLERİNDEN ŞİKAYET EDENLERE BAKIN"

Şedit üsluptan ve şiddet eylemlerinden şikâyet edenlere bakın; alayı eline, beline, diline sahip olamayıp her fırsatta ölçüsüz ve ayarsız kelam eden hadsizler…

Demokrasi ve hukukun çiğnendiğinden dem vuranlara bakın, hepsi millî iradenin muhalefete mahkûm ettiği irili ufaklı politikacı ve partiler… Alkışçıları, meddahları ve destekçileri de bozacıya şahitlik eden şıracı bazı gazeteciler…

MHP muarızları akıllı geçinir ama hiçbirinde taşa sürecek akıl yok. Çünkü tahammülsüzlük ve haset, hem gözlerine hem de gönüllerine kara bir perde indirmiş.

MHP düşmanlarının başını; kendini hâlâ muhtelif toplumsal katmanlara gizlemeye çabalayan FETÖ artıkları, Pensilvanya meczubunun dervişleri ve bunların siyasi taklitleri çekiyor.

FETÖ mukallitleri ve artıkları, "Dur!"u bilmiyor, hâlden anlamıyor. Bilindik kirli tezgâhlar, malum çirkin taktikler partimizi yıpratmak için kullanılıyor."

MHP'Lİ ÖZTÜRK DE HEDEF GÖSTERME KAMPANYASINA KATILDI

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk de Taha Akyol'un şiddet karşıtı yazısını 'ileri geri konuşmak' olarak lanse etti. Muhaliflere yapılan saldırıları kınamayan Öztürk şu ifadeleri kullandı:

"Bir zamanlar kendisinin de en büyük Türk Milliyetçisi aydınlardan olduğunu iddia eden Taha Akyol, her geçen gün “fikri gelişimini tamamlamış olmalı”(!) ki, neo-liberal sermayecilerin ve küresel bölücülerin ağzıyla Türk Milliyetçileri hakkında ileri geri konuşur olmuş

Taha Akyol, her şeyden önce şunu iyi bilmeli (ve biliyor olmalı) ki, Milliyetçi Hareket, onun bunun asılsız ve mesnetsiz ithamlarıyla sokağa çekilebilecek bir hareket değildir.

Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük de, her dönem bir yerlerde zıplayıp, ardından da üzerinde teorik ve pratik yaklaşımlar, görüşler geliştirilebilecek bir fikriyat değildir.

Milliyetçi Hareket, vatanın ve milletin birliği ve bütünlüğü için yeri gelmiş can vermiş, yeri gelmiş her türlü siyasi ikbal kaygısını bir kenara bırakarak kendisini ülkesine ve devletine siper etmiş bir harekettir.

Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere, tüm Türk Devletlerinin kuruluş felsefesini özünde barındıran Milliyetçi ve Ülkücü Hareket, ideolojik altyapısıyla, yaşam ve siyaset felsefesiyle, sığ ve dönek bakış açısıyla görülemeyecek entelektüel derinliğe sahip bir fikriyattır.

Dolayısıyla ne sen, ne ağababaların, ne de duruma göre renk değiştirme konusunda bukalemunları bile kıskandıracak kıvraklıktaki dönekler bu derinliği anlayabilecek kapasitede değilsiniz ve olamayacaksınız!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN