Bahçeli KARAR yazarlarını hedef aldı

Bahçeli KARAR yazarlarını hedef aldı

MHP lideri Bahçeli, Ankara'da siyasete ve medyaya yönelik saldırılarla ilgili açıklama yaptı. Saldırılara ilişkin MHP'ye yöneltilen eleştirileri 'komplo' olarak nitelendiren Bahçeli, Karar gazetesi yazarları Taha Akyol, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'u isim vererek hedef gösterdi.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, gazeteci Orhan Uğurluoğlu ve eski Ülkü Ocakları Başkanı Afşin Hatipoğlu'nun art arda saldırıya uğramasının ardından gündeme gelen eleştiriler ve iddialar hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den açıklama geldi.

Bahçeli, "Ülkücü Hareket’i tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye ve yargılamaya cüret etmek terörizmin lügatinden beslenenlerin harcıdır" diyerek iddiaları reddederken konuyu gündeme taşıyan Karar yazarlarını hedef aldı.

 

 

MHP lideri attığı tweette “Karar Gazetesi’nin kiralık köşe yazarları, mesela Elif Çakır, Yıldıray Oğur, Taha Akyol ve diğer köşesiz sözde yazarlar MHP’yi hafife almasınlar, MHP’ye kara çalmasınlar” ifadesini kullandı.

 

 

AYNI SAATLERDE ÜÇ SALDIRI

Eski Ülkü Ocakları Başkanı, TV programcısı Afşin Hatipoğlu önceki gün evinin önünde saldırıya uğradı. Hatipoğlu olayın ardından kendisine “Söylediklerine dikkat edeceksin” denildiğini aktardı.

Saatler sonra Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hedef alındı. Özdağ silahlı, sopalı saldırının ardından hastaneye kaldırıldı.

Gazeteci Orhan Uğuroğlu da aracına binerken üç kişi tarafından darp edildi.

Saldırıların her üçünün de aynı gün yakın saatlerde ve aynı yöntemle gerçekleştirilmesi “organize eylem” değerlendirmesine yol açtı.

BAHÇELİ: BÜHTANDIR, KOMPLODUR

Siyasete ve medyaya yönelik planlı saldırılara tepki yağarken, MHP genel başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın “Bu hareketin delisi çoktur” sözleri de eleştiri konusu oldu.  

Saldırıyı kınamadığı için eleştirilerin yöneldiği MHP lideri Bahçeli ise konu hakkında bugün şahsi Twitter hesabından açıklamalar yaptı. 

Bahçeli, MHP'nin sokağı, hasmı, haini, tuzak ve tertipleri iyi bildiğinin altını çizerek, "Aynı anda birbiriyle bağlantılı olduğu gün gibi açığa çıkan olayların ülke gündemini meşgul etmesi, bunun yanı sıra kafalarda soru işareti bırakması, özellikle Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e ağır itham ve isnatların yaygınlaşması hem düşündürücüdür hem de düşüklüğün teyididir" ifadelerini kaydetti.

 

 

KARAR YAZARLARI HAKKINDA TALİHSİZ SÖZLER

MHP lideri Bahçeli paylaşımlarında Karar gazetesi yazarlarını da hedef alarak şu ifadeleri kullandı:

“Bir yanda 20 Ocak 2021’de ABD Başkan değişimi, diğer yanda Serok Ahmet’i sivriltme çabaları, Karar Gazetesi’nde köşe tutmuş sahte gazetecilerin kışkırtmaları, bunlara ek olarak malum siyasetçi ve gazetecilere saldırılar birbirine eklemlenmiş kuşkulu gündem konularıdır.”

 

 

Karar yazarları Taha Akyol ve Elif Çakır’ın KararTV ekranındaki yayınına katılan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu partisinin genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’a düzenlenen saldırı konusunda Bahçeli’nin suskunluğunu eleştirmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (49)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
49 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN