Mike Tyson'dan hayranlarını şoke eden itiraf: Üzgünüm ben buyum

Mike Tyson'dan hayranlarını şoke eden itiraf: Üzgünüm ben buyum

Efsane boksör Mike Tyson eski şampiyon Roy Jones ile çıktığı gösteri maçı öncesinde uyuşturucu kullandığı itiraf etti. Tyson, "Ben buyum, içmeyi bırakamıyorum, içmek zorundayım" dedi.

En son 2005 yılında ringe çıkan ve boks tarihine adını altın harflerle yazdıran Mike Tyson, Roy Jones'la yaptıkları müsabaka öncesi esrar içtiğini söyledi.

20 yaşında altın kemere sahip olarak dünya rekoru kıran Mike Tyson, 4 farklı sıklette şampiyonluk yaşayan Roy Jones’la karşı karşıya geldiği gösteri maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABD'nin Los Angeles kentindeki Staples Center'da düzenlenen, ikişer dakikalık 8 raunt üzerinden gerçekleştirilen müsabaka öncesi esrar içtiğini itiraf eden 54 yaşındaki boksör, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"İÇMEYİ BIRAKAMIYORUM"

“Kesinlikle evet. Dinleyin, içmeyi bırakamıyorum. Maçlar sırasında içiyorum. İçmek zorundayım. Üzgünüm. İçiciyim. Her gün içiyorum. Asla durmadım."

"BEN BÖYLEYİM, BÖYLE DE ÖLECEĞİM"

Kariyerinde 44'ü nakavt olmak üzere 50 galibiyet ve 6 yenilgisi bulunan Tyson, “Ben buyum. Olumsuz açıdan benim üzerimde bir etkisi yok. Bu sadece yaptığım şey, böyle biriyim ve böyle de öl

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN