MTA fay hattı sorgulaması | Evimin altından fay hattı geçiyor mu?

MTA fay hattı sorgulaması | Evimin altından fay hattı geçiyor mu?

Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul’un birçok ilçesinde hissedilen depremin ardından Maden Tetkik Arama (MTA) fay hattı sorgulaması şu sıralar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Evlerinin altında fay hattının geçip geçmediğini merak edenler MTA fay hattı sorgulamasını gerçekleştiriyor.

Marmara Denizi'nde merkez üssü Silivri açıkları olan İstanbul’da 4,7’lik deprem, büyük paniğe neden oldu. Depremde herhangi bir mal ya da can kaybı yaşanmazken, MTA fay hattı sorgulaması ise vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu. Peki evimin altından fay hattı geçiyor mu? Detaylar karar.com’da…

FAY HATTI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Maden Tetkik Arama (MTA)’nın resmî internet sitesi olan http://yerbilimleri.mta.gov.tr/anasayfa.aspx’ye giriş yaparak sol taraftaki ‘FAYLAR’ kısmına tıklayın, ardından ‘SON 30 GÜN’ü seçin ve haritadan yaşadığınız bölgeyi seçin.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN