Müjde Ar kardeşi için dua istedi (Mehtap Ar kimdir?)

Müjde Ar kardeşi için dua istedi (Mehtap Ar kimdir?)

Akciğer kanseri tedavisi kapsamında rutin kontrol için hastaneye giden Müjde Ar'ın 63 yaşındaki kardeşi Mehtap Ar'ın, doktorun talebiyle hastanede kalmasının ardından durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

2,5 yıldır akciğer kanseri tedavisi gören sanatçı Mehtap Ar, İstanbul Topkapı'da Koç Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakıma kaldırıldı. Müjde Ar, kardeşi Mehtap Ar'ın sağlık durumu ile ilgi olarak yaptığı açıklamada; "8 Ocak'ta tedavisinde kullanılan ilacını almak üzere kontrol için hastaneye gittiğimizde yatırdık. 3-4 gün sonra durumu kötüleşti. 5 gün yoğun bakıma kaldırıldı.

Sonrasında yoğun bakımdan çıkardık 1 gün odasında kalabildi. Beyine pıhtı attığı için yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Söz (Ar), Sezen (Aksu), Ercan (Karakaş) ve ben hep oradaydık. 3 haftadır oradayız. Şu an durumu kritik. Ailece perişan olmuş durumdayız, çok üzücü günler geçiriyoruz, sürekli dualar ediyoruz. Mehtap şu an direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz.

Bilinci tam yerinde mi onu da anlayamıyoruz, sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz. Sevenleri çok gelmek istiyorlar ama Koronavirüs nedeniyle almıyorlar" dedi.

7j-2aycjck2eb2xge8ef7w.jpg

MEHTAP AR'IN HASTALIĞI NE?

Uzun süre hastanede kaldığı için kendisine de koronavirüs (covid-19) testi yapıldığını belirten Müjde Ar, test sonucunun negatif çıktığını belirtti. Ünlü oyuncu, "Benim ne olduğum hiç önemli değil, biricik kardeşim benim her şeyim. İyi olması için dua ediyoruz, 5 gündür yeniden yoğun bakımda" dedi.

Doktorlar Mehtap Ar'ın beyninde pıhtı attığı için dağıtmaya çalıştıklarını belirten Müjde Ar, "Tedavi iyiye doğru giderken, son olay çok büyük şanssızlık oldu. İmmüno terapisi iyi gelmişti. Vücutta başka bölgeye de sıçrayınca yeniden yayıldı. Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar, 2,5 yıldır bir mucize yaşadık aslında, çok iyi bakıyorlar, inşallah iyi olur. Herkesten dua bekliyoruz" dedi.

MEHTAP AR KİMDİR?

6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in küçük kızı, ünlü oyuncu Müjde Ar'ın kardeşidir. Aysel Gürel'in eski eşi olan Tercüman gazetesi muhabiri Vedat Akın'ın kızıdır.

Müjde Ar 3 yaşındayken Aysel Gürel ile Vedat Akın çifti boşandı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar'a hamileydi. 

Mehtap Ar, ablasıyla birlikte dedesinin yanında büyüdü.

2000 yılında 'Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu' adıyla çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu'yu dolaştı.

ÖZEL YAŞAMI

Mehtap Ar ilk evliliğini 17 yaşında yaptı. İkinci evliliğinden Söz Ar adında bir erkek çocuk annesidir.

2,5 yıl önce akciğer kanseri teşhisi konmasının ardından başlanan tedavisi sürüyor.

5ba48a6ed3806c1298b5b3b5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN