Müstakil Gazete'den İstiklal saldırısına ilginç tepki

Müstakil Gazete'den İstiklal saldırısına ilginç tepki

Müstakil Gazete, İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısına farklı bir yaklaşımla tepki gösterdi. Gazete, teröre inat, 'Taksim'de ailenizle gezip görebileceğiniz yerler' manşeti ile çıktı.

Müstakil Gazete, İstiklal'deki saldırıya tepkisini, 'Hiçbir karanlık güç, 'Dersaadet' olan İstanbul'u neşe içinde yaşamamıza engel olamaz' ifadeleri ile ortaya koydu. 

Gazete, terörün toplumu yıldırma hedefini boşa çıkarmak için İstanbulluları ailece Taksim'in kültür, sanat ve turistik mekanlarını ziyaret etmeye çağırdı. 

İşe Müstakil Gazete'nin bugünkü manşeti: 

16-03/20/01-5555555555555555

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN