Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı evleniyor mu? İstiklal Caddesi'nde sürpriz evlilik teklifi

Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı evleniyor mu? İstiklal Caddesi'nde sürpriz evlilik teklifi

Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı'nın Nisa Bölükbaşı'na Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaptığı evlilik teklifi gündem oldu. Ne zaman evlenecekler, merak konusu olurken, sosyal medya kullanıcıları Nisa Bölükbaşı'nın tepkilerinden 'Hayır' yanıtı verdiğini iddia etti.

Survivor 2020 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'nın İstiklal Caddesi'ndeki görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü. Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na caddenin ortasında diz çökerek evlenme teklifi etti. Nisa'nın teklife ne yanıt verdiği ise merak edildi.

BARIŞ MURAT YAĞCI'DAN NİSA BÖLÜKBAŞI'NA EVLİLİK TEKLİFİ

NİSA BÖLÜKBAŞI İLE BARIŞ MURAT YAĞCI NE ZAMAN EVLENECEK?

TV8'de yayınlanan Survivor'da boy gösterdikten sonra haklarında aşk dedikoduları çıkan Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'nın birlikteliğini belgeleyen görüntüler ortaya çıkmıştı. İkilinin videosu sosyal medyada paylaşıldıktan Yağcı ve Bölükbaşı aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

Çiftin arasında yeni bir gelişme yaşandı. Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada paylaşılırken, Nisa Bölükbaşı'nın evlilik teklifine 'Hayır' yanıtı verdiği ileri sürüldü.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 23 yaşındadır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @nisabolukbasi kullanıcı adıyla yer alıyor.

Henüz 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.

15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Ardından voleybol oynamaya başladı. Takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

131887848-136797178063712-7397578034155607349-n.jpg

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'in Alaçatı ilçesinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @barismrtyagci kullanıcı adıyla yer alıyor.

Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimini sürdürdü.

12 yaşında Efes Pilsen Spor Kulübü'ne transfer oldu. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etti.

Uzun süre yurt dışında yaşayan Barış Murat Yağcı, annesinin kanser olduğunu öğrendikten sonra Türkiye'ye döndü.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra yapımcıların dikkatini çekti ve oyunculuk eğitimi aldı. Bir dönem modellik yaptı.

İlk dizisi olan 'Kocamın Ailesi' ile oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra 'Kiralık Aşk' dizisinde Eymen karakterini oynadı. 'Şevkat Yerimdar' dizisinde Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan 'Sosyetik Gelin' adlı televizyon filminde Demir rolüyle boy gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor 2020 yarışmasında ikinci oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN