Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Ayrılık nedeni kitapta geçen sözler mi?

Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Ayrılık nedeni kitapta geçen sözler mi?

2020 yılında TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında yaşadıkları aşkla sosyalmedyanın gündeminden düşmeyen Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'nın ayrılık kararı alması şaşkınlık uyandırdı. Ocak ayında evlilik kararı alan çiftin ayrılmalarının nedeninin Barış Murat Yağcı olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Survivor 2020 yarışmasının ardından magazin basınının yakından takip ettiği Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı'nın birliktelikleri kısa sürdü. Nisa Bölükbaşı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Barış Murat Yağcı ile ayrıldıklarını duyurdu. Bölükbaşı paylaşımında, "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

nisa1-acd1.jpg

AYRILIK NEDENİ O KİTAP MI?

Barış Murat Yağcı'nın Survivor yarışmasına katılmadan önce yayımladığı kitabında, "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Eleştirilerin odağı olmasının ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan Barış Murat Yağcı, "20'li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım" ifadelerini kullandı.

Çiftin ayrılık nedeninin, Barış Murat Yağcı'nın tepki çeken sözleri olduğu iddia edildi. Nisa Bölükbaşı, ocak ayında aldığı evlilik teklifine "Evet" yanıtını vermişti.

1336540.jpg

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 23 yaşındadır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @nisabolukbasi kullanıcı adıyla yer alıyor.

Henüz 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.

15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Ardından voleybol oynamaya başladı. Takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

3066142-894c6145915ad7e2e479bd0f8c82a065-640x640.jpg
Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'in Alaçatı ilçesinde dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @barismrtyagci kullanıcı adıyla yer alıyor.

Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimini sürdürdü.

12 yaşında Efes Pilsen Spor Kulübü'ne transfer oldu. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etti.

Uzun süre yurt dışında yaşayan Barış Murat Yağcı, annesinin kanser olduğunu öğrendikten sonra Türkiye'ye döndü.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçildikten sonra yapımcıların dikkatini çekti ve oyunculuk eğitimi aldı. Bir dönem modellik yaptı.

İlk dizisi olan 'Kocamın Ailesi' ile oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra 'Kiralık Aşk' dizisinde Eymen karakterini oynadı. 'Şevkat Yerimdar' dizisinde Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan 'Sosyetik Gelin' adlı televizyon filminde Demir rolüyle boy gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor 2020 yarışmasında ikinci oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN