Gözde Seda Altuner ile Cansu Dere arasındaki yaş farkı şaşırttı

Gözde Seda Altuner ile Cansu Dere arasındaki yaş farkı şaşırttı

Sadakatsiz dizisinde Gönül Güçlü karakteriyle boy gösteren Gözde Seda Altuner'in rol arkadaşı Cansu Dere'den yaşça küçük olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan yaş farkı sonrası Gözde Seda Altuner'in yaşı ve Cansu Dere'nin yaşı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sadakatsiz dizisinde Derin'in annesi Gönül Güçlü'yü oynayan Gözde Seda Altuner, Asya karakterini canlandıran Cansu Dere'den 2 yaş küçük olması, diziseverleri şaşırttı. Her hafta ilgiyle takip edilen ünlü isimler, başarılı performanslarıyla beğeni topluyor. Özellikle Gözde Seda Altuner'in karaktere özel hal ve tavırları sosyal medya kullanıcıları arasında sohbetlere konu oluyor..

SADAKATSİZ DİZİSİ GÖNÜL GÜÇLÜ KİMDİR?

Gönül Güçlü; Haluk Güçlü'nün eşi, Volkan'ın yasak aşkı Derin'in annesidir. Tekirdağ'da doğup büyüyen Gönül, Tekirdağ'ın tanınan zengin, hatırı sayılır ailelerinden birinin kızı. Küçük yaşta Haluk Güçlü ile evlenen Gönül'ün iki çocuğu olmuş; kızı Derin, oğlu Demir. Tekirdağ cemiyetinde değer gören bir kadın olan Gönül, zengin görünmeyi, gösterişi çok seviyor. İyi bir eş, iyi bir anne olmak için elinden geleni yapan Gönül, Derin'in yasak ilişkisini öğrendikten sonra kızı için elinden geleni yapar. Eşi Haluk'un ilk zamanlar bu ilişkiye karşı çıkmasına rağmen, onu ikna edip kızının arkasında durmasını sağlayan güçlü bir anne.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN