Sadakatsiz son bölümde Derin'in ifşası ortaya çıktı!

Sadakatsiz son bölümde Derin'in ifşası ortaya çıktı!

Güçlü kadrosuyla ilgiyle takip edilen Sadakatsiz'in son fragmanı, ortalığın karışacağının adeta habercisi oldu. Derin'in kendini kaçırılmış gibi gösterdiği ortaya çıktı. Büyük bir ikileme sürüklenen Volkan boşanma kararını yeniden düşünmek zorunda kaldı. İşte, sürprizlere gebe yeni bölüm...

Sadakatsiz 29. bölüm özet, diziseverler tarafından merak konusu oldu. Derin'den sonra Asya'nın ortadan kaybolduktan sonra ortaya çıkması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır.

SADAKATSİZ 29. BÖLÜM FRAGMANI

609a32684453952c64ed746c.jpg

29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz'in 29. bölümü, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının ekranlara geleceğini belirtelim. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, göz atalım: Asya ve Derin'in bulunması Volkan için yeni bir ikilemin habercisidir. Planının sonuçlarıyla yüzleşmek Derin'i köşeye sıkıştırmıştır fakat onun evliliğinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Kendini her şeyden uzaklaştırmaya kararlı olsa da bunun imkansızlığıyla yüzleşen Asya'nın atacağı adım merak uyandırır. Yaşananların sonuçları Volkan'ı yepyeni bir karar almaya iterken, Asya, Volkan ve Derin'i bir kez daha karşı karşıya getiren gelişme yaşanır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 29. bölüm özeti: Derin'in çaresizliği ile büyük bir ikileme sürüklenen Volkan boşanma kararını yeniden düşünmek zorunda kalır. Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya'nın ortaya çıkardığı, gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük çatışmaların habercisi olur. Büyük bir çıkmaza düşen Volkan Asya'ya kendini anlatmayı bu kez başaracak mıdır, yoksa ikilinin arasındaki yüzleşme bu defa bir sonun mu başlangıcıdır? Yapacağı yeni başlangıçlar için büyük heyecan duyan Asya'nın karşısına çıkan hangi sürpriz, hiç beklemediği bir sayfanın açılmasını sağlayacaktır?

609a32684453952c64ed7469.jpg

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN