O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya: Lütfen bu oyunlara gelmeyin

O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya: Lütfen bu oyunlara gelmeyin

O Ses Türkiye 2016 birincisi Emre Sertkaya adına açılan sosyal medya hesaplarında yapılan yorumlarla ilgili açıklama yaptı. Sertkaya paylaşımlarla ilgili 'Sahte hesaplarla provokasyon yapılıyor' dedi.

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan final bölümünde birinci olan Emre Sertkaya, adına açılan sahte hesapları için bir açıklama yaptı.

Yarışmada birinci olarak Türkiye'nin gündemine oturan Batmanlı Emre Sertkaya'nın adına sahte hesaplar açılarak propaganda yapıldığı öğrenildi. Sertkaya bu paylaşımlar için sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı.

'Siyasi provokasyonlar yapılıyor'

Sertkaya, Twitter hesabının olmadığını belirterek hakkında siyasi provokasyon yapıldığını belirtti. Emre Sertkaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "Adıma bunun gibi bir sürü sahte hesap açılmış. Ve siyasi provokasyonlar yapılıyor. Lütfen bu oyunlara gelmeyin. Daha önce de dediğim gibi ben, yolunu müziğe adamış, sanata adamış biriyim. Ve bilin ki sanatci olan adamın, insanı ayıran hiç bir kutuplaşmayla ilgisi yoktur. İnsanların, manevi değerleri, bu tür ayrımlarla çökertme istekleri var. Allah onlara, kendilerini buldursun. Amin..." dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN