Obi Wan Kenobi: Star Wars diyalogları çöp gibi

Obi Wan Kenobi: Star Wars diyalogları çöp gibi

Star Wars'un ilk üçlemesinde Obi Wan Kenobi karakterini canlandıran Sir Alec Guiness'in yazdığı mektuplarda, filmde kendisine verilen diyaloglar için "çöp gibi" dediği ortaya çıktı.

[Karar]

Kült bilim-kurgu film serisi Star Wars'un ilk üçlemesinde Obi Wan Kenobi karakterini canlandıran Sir Alec Guiness'in, 1977 yılında yazdığı mektuplar ortaya çıktı.

Guiness, serinin ilk filmi olan “Yeni Bir Umut”un çekimleri sırasında bir arkadaşına yazdığı mektupta “Filmden keyif aldığımı söyleyemem” diyor. Kendisine ulaşan diyalogları “çöp” olarak niteleyen Guiness, diyalogların Obiwan karakterini aydınlatmak bir yana, “katlanılır hale bile getiremediğini” ifade ediyor.

HARRISON FORD UYUŞUK AMA ZEKİ

Star Wars'un bu yıl gösterime giren yedinci filmi “Güç Uyanıyor”da Poe Dameron karakterini canlandıran Oscar Isaac tarafından açıklanan mektuplarda Guiness, “Han Solo” karakterini oynayan rol arkadaşı Harrison Ford'u ise “İnce uzun, uyuşuk ve muhtemelen zeki ve eğlenceli bir adam” olarak tanımlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN