Online Millî Piyango bileti nasıl alınır? İşte İnternetten MPİ yılbaşı bilet alma ekranı

Online Millî Piyango bileti nasıl alınır? İşte İnternetten MPİ yılbaşı bilet alma ekranı

Koronavirüs salgını sebebiyle dışarıya çıkmak istemeyenler, bilet kuyruğunda vaktini öldürmeyi düşünmeyenler için Millî Piyango İdaresi online bilet sistemini devreye soktu. İnternetten Millî Piyango yılbaşı biletini almak artık çok kolay.

Özellikle her yıl meşhur olan ve ikramiye isabet eden bayilerin önünde sabahın erken saatlerinde başlayan ucu bucağı olmayan kuyrukların yerine internetten online Millî Piyango bileti alınabilir. Çeyrek, yarım ve tam seçenekleriyle internetten Millî Piyango yılbaşı biletlerini alanlar, büyük ikramiye 100 milyon TL’nin hayalini kuruyor.

İNTERNETTEN ONLİNE MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NASIL ALINIR?

www.millipiyangoonline.com/milli-piyango adresine giriş yapın. Üye değilseniz üye ol seçeenğine tıklayın. İsim, soyisim, TC Numarası, doğum tarihi, e-posta, cep telefonu ve bir şifre belirledikten sonra şartlar ve koşullardaki kutucukları işaretleyin ve üyelik işlemlerinizi tamamlayın. Ardından kredi kartınızı sisteme kaydettirin. Çeyrek, yarım ya da tam biletlerden hangisini almak istiyorsanız seçiminizi tamamlayın ve biletinizi alın…

ekran-resmi-2020-12-30-16-49-13.png

BAYİLERE İLGİ YOĞUN

Talih Kuşu'nun peşinden koşanlar, hayallerine ulaşmak için bayilere akın ediyor. Çeyrek biletin 25, yarım biletin 50, tam biletin de 100 Türk lirasından satılan biletlere yoğun ilgi devam ediyor. Yeni yıla girerken biletlerin büyük bölümünün tükendiği belirtiliyor. İnternetten Milli Piyango yılbaşı bileti alanların sayısı artarken, bayilerin önünde de uzun kuyruklar da bir türlü bitmek bilmiyor. 

Ne yazık ki gelenek hâline gelen Milli Piyango yılbaşı çekilişi için 100 milyon Türk lirası ikramiyenin hayaliyle yatıp kalkanlar, biletlerin yüzde 80’ini tüketti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN