Organları bağışlanan şehit polis memuru Gökhan Özdemir toprağa verildi

Organları bağışlanan şehit polis memuru Gökhan Özdemir toprağa verildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gökhan Özdemir'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden özel harekat polisi Gökhan Özdemir'in (24) naaşı, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde defnedildi.

16-09/02/1-1472818749

Tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi tarafından karaciğer ve böbrekleri bağışlanan Özdemir'in Türk bayrağına sarılı naaşı, tedavi gördüğü Adana'dan Gaziantep'in Nurdağı ilçesine getirildi.

Meslektaşlarının omuzunda Hurşit Camisine getirilen Özdemir'in cenaze namazı İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından kıldırıldı. Cenaze törenine anne Elmas, baba Nebi Özdemir ile kardeşleri, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak ve diğer yetkililer katıldı. Şehit ailesinin tören sırasında metanetini koruduğu görüldü.

GAZİANTEP/AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN