Perihan Abla dizisi ne zaman çekildi? Perihan Abla nerede çekildi?

Perihan Abla dizisi ne zaman çekildi? Perihan Abla nerede çekildi?

Corona virüs salgınından dolayı mevcut diziler, setlere ya ara verirken ya da erken sezon finali yapmıştı. Bu dönemlerde ise eski diziler izleyicinin karşısına geliyor. TRT1 dizisi Perihan Abla ise ‘Seksenli’ yılların en sevilen ve izlenen dizilerinden. Perihan Abla dizisinin ne zaman çekildiği ise yine bu dönemlerde en çok araştırılanlar arasında yer alıyor…

TRT1 ekranlarını takip edenler nostaljik anlar yaşıyor. Çünkü yıllar önce ekranlara gelen ‘Perihan Abla’ dizisi, yine izleyicilerle buluşuyor. Daha önce izleyemeyenlerin, yeniden izleyenlerin aklındaki soru ise; Perihan Abla dizisi ne zaman çekildi?..

PERİHAN ABLA DİZİSİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

TRT1 ekranlarında yeniden yayınlanan Perihan Abla dizisi 1986-1988 yılları arasında çekildi. Perihan Abla dizisi İstanbul'da çekildi.

KONUSU

İki kardeşine bakması gereken Perihan Abla (Perran Kutman) ve onu deliler gibi seven Şakir'i (Şevket Altuğ), ayrıca birçok tiyatro oyuncusunun konularına göre oynadığı aynı mahallede yaşamını sürdüren farklı insanları anlatmaktadır.

Dizi gösterildiği dönemde büyük ilgi gören ve Türk Televizyon tarihindeki yerini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN