Polis Harika Avcı olayında soruşturma başlattı

Polis Harika Avcı olayında soruşturma başlattı

Ünlü şarkıcı Harika Avcı'nın intihara teşebbüs ettiği haberi, gündeme bomba gibi düştü. Ancak polis, şarkıcının vurulmasının intihar mı yaralama mı olduğunu öğrenmek için soruştuma başlattı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı bu sabah saatlerinde Bostancı'daki Dedeman Otel'de silahla intihara teşebbüs etmiş, otel görevlilerinin odaya koşması üzerine hemen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Polis, intihar olarak görülen bu olaya şüpheli yaklaştı. Avcı'nın sağ göğsünden ve kolundan yaralanması, olayın bir intihar değil, cinayete teşebbüs olabileceğini düşündürdü; çünkü Harika Avcı'nın sağlak olması, sağ göğsüne ateş edebilmesi ihtimalini zayıflatıyor.

Daha önce tehdit edildiğini açıklayan Avcı'nın vurulmasındaki sır perdesi, polisin soruşturması ile aralanacak.

Harika Avcı'nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN