Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kayacık ailesinin iftar sofrasına konuk oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kayacık ailesinin iftar sofrasına konuk oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beyoğlu’nda Kayacık ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Erdoğan, aile fertleriyle samimi sohbetlerde bulunarak hasta olan Mustafa için şifa diledi. Erdoğan çifti mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul Beyoğlu’nda ikamet eden Ali ve Miyase Kayacık çiftinin iftar sofrasına konuk oldu.

AİLEYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Erdoğan çifti evin önünde aile fertleri tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayacık ailesiyle bir süre sohbet etti. Ailenin büyük oğlu Mustafa’nın hastalığını öğrenen Erdoğan, Allah’tan şifa dileyerek tedavi sürecinin yakından takip edilmesi talimatını verdi.

İftar öncesi yapılan sofra duasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ederken, ailenin küçük oğlu Bilal de “Rabb’im kabul eyle, amin.” sözleriyle duaya eşlik etti.

erdo2.png

“RAMAZAN-I ŞERİF HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Aileyle birlikte orucunu açan Erdoğan, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını temenni etti.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evin çevresinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı. Ziyaretin ardından kapı önünde bekleyenlerle sohbet eden Erdoğan, fotoğraf çektirdi. Anne ve babalarının kucağındaki iki bebeği seven Erdoğan, mahalle sakinleriyle bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve eşi Nihal Özdemir de eşlik etti.

erdo3.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN