Usta sanatçı Ediz Hun'dan yürek burkan itiraf: "Yeşilçam artık bitti!"

Usta sanatçı Ediz Hun'dan yürek burkan itiraf: "Yeşilçam artık bitti!"

Türk sinemasının 85 yaşındaki efsane ismi Ediz Hun, katıldığı film festivalinde yaptığı açıklamalarla sinemaseverleri hüzne boğdu. Birlikte çalıştığı meslektaşlarının sayısının giderek azaldığını vurgulayan usta oyuncu, "Çok az arkadaşımız kaldı, zamanı durdurmaya imkan yok" diyerek Yeşilçam döneminin kapandığını ifade etti.

Yeşilçam'ın unutulmaz jönlerinden 85 yaşındaki Ediz Hun, eşi Berna Hun ile birlikte 63. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katıldı. Kırmızı halıda ve festival alanında yoğun ilgiyle karşılanan usta sanatçı, Türk sinemasının geçmişi ve bugününe dair basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu.

Festivalin kendisi için taşıdığı anlamı aktaran Hun, "Antalya Film Festivali çok özel ve mükemmeldir. Burada bulunmaktan çok büyük bahtiyarlık duymaktayım" sözleriyle organizasyonun önemine dikkat çekti.

1-001.webp

"MUTLU BİR CÜMLE OLMAYACAK AMA YEŞİLÇAM BİTTİ"

Türk sinemasına altın çağını yaşatan isimlerin birer birer aramızdan ayrılmasına değinen Ediz Hun, sinema sektörünün geldiği noktayı değerlendirirken duygusal anlar yaşadı. Usta sanatçı, Yeşilçam devrinin artık geride kaldığını şu sözlerle ifade etti:

"Ama artık maalesef, çok mutlu bir cümle olmayacaksa da Yeşilçam bitti."

2-001.webp

"ZAMANI DURDURMAYA İMKAN YOK"

Omuz omuza çalıştığı emektar oyuncuların giderek azalmasının derin üzüntüsünü yaşadığını gizlemeyen usta oyuncu, hayatın kaçınılmaz gerçeğini şu cümlelerle özetledi:

"Çok az arkadaşımız mevcut şu anda. Çok üzücü tabii ama hayat böyle bir şey. Zamanı durdurmaya imkan yok."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN