Pozantı'da eğitime kar engeli | Adana 9 Ocak kar tatili detayları...

Pozantı'da eğitime kar engeli |  Adana 9 Ocak kar tatili detayları...

Adana'da bazı ilçelerde yoğun kar okulların tatil edilmesine neden oldu. Adana'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve veliler tarafından büyük merakla araştırılıyor. Adana Pozantı ilçesinde aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. İşte Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan kar tatili açıklamasının detayları...

Adana’da yaşanan yoğun yağış ve aşırı soğuklar bazı ilçelerde eğitime ara verdirdi. Adana’da hangi ilçelerde okullar tatil oldu?

Adana'nın Pozantı ilçesinde aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Pozantı'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar tatil edildi. Pozantı Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün süre ile idari izinli olduğu bildirildi.

19-01/09/adanada-okullar-tatil-mi-pozanti-ve-adana-9-ocak-kar-tatili.jpg

4 YIL SONRA ADANA'DA İLK KAR

Adana  kent merkezine 3 yıl aradan sonra ilk kez kar yağdı. Kente en son 31 Aralık 2015 tarihinde kar yağmıştı.

Adana'da saat 03.30 sıralarında başlayan kar yağışı, bir kaç dakika sürdü. Özellikle merkez Çukurova ilçesinde kısa süreli etkili olan kar yağışını gören bazı vatandaşlar, telefonlarına sarılarak bu anı kaydedip, görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşılan bir fotoğrafta, otomobilin üzerine minik bir kardan adam yapıldığı görüldü. Gece olması nedeniyle çoğu Adanalı, kar yağışına tanıklık edemedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN