Kırşehir’de okullara kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberleri

Kırşehir’de okullara kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberleri

Kırşehir’de kar yağışı yer yer etkili olurken öğrenciler ve veliler Kırşehir’de okullar tatil olacak mı sorusunu soruyor. Yurt genelinde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kar tatili haberi gelmeye başladı. Velilerin gözü gelecek son dakika haberine çevriliyor. Kırşehir’de kar yağışı sürecek mi? İşte Kırşehir 9 Ocak'ta okullar tatil mi sorusunun cevabı...

Kırşehir'de okullar tatil mi9 Ocak okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı mı? Merak edilen detaylar haberimizde... Kırşehir'de okullar tatil olacak mı? Kırşehir'de bazı ilçelerdeki yoğun kar yağışı sebebiyle tatil konusu merak ediliyor. Kırşehir'de bugün eğitime devam edilecek mi yoksa tatil mi edildi? İşte konu hakkındaki detaylar...

Kırşehir’de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle Valiliğimizce Çarşamba günü için il geneli tüm okulların 1 günlüğüne tatil edilmesi kararlaştırılmıştır. Kamuda çalışan hamile ve engellilerde izinli sayılacaktır" denildi.

19-01/09/kirsehirde-9-ocakta-okullar-tatil-mi.jpg

KARIN KEYFİNİ ÇOCUKLAR ÇIKARDI

Kırşehir’i dün geceden etkisi altına alan kar yağışı çocukları sokaklara döktü. Belediye ekipleri ise şehirdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırşehir’i etkisi altına alan kar yağışı çocukları sokağa dökerken, Belediye ekipleri ise tali yollarda buzlama çalışmalarını aralıksız sürdürerek hayatın olağan akışına dönmesi için mücadele etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de yaptığı açıklamada, "Karın yağması ile birlikte ekiplerimizle gece erken saatlerinde karla mücadele çalışmalarına başladık. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. İlk olarak ana yolları, toplu taşıma araçlarının girmesinde sıkıntı yaşanacak bölgeleri ve rampaları sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Daha sonra ekiplerimiz mahalle aralarında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptı. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca çarşı merkezindeki kaldırımların temizlenmesi içinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN