Doğu'da okullara kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları...

Doğu'da okullara kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları...

Ardahan'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde. Ardahan 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları ve hava durumu ile ilgili merak edilenleri yazımızda derledik. Ardahan'da bazı ilçelerde yoğun kar okulların tatil edilmesine neden oldu. Ardahan'da okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve veliler tarafından büyük merakla araştırılıyor. İşte Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan kar tatili açıklaması...

Ardahan'da okullar tatil mi? Ardahan 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları ve hava durumu hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz. Ardahan’da yaşanan yoğun yağış ve aşırı soğuklar bazı ilçelerde eğitime ara verdirdi. Ardahan’da hangi ilçelerde okullar tatil oldu? İşte konu hakkındaki detaylar...

ARDAHAN’DA DA OKULLAR TATİL

Ardahan Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi. Valilik açıklamasında, "İlimiz genelinde etkili olan kar ve fırtına sebebiyle ilk ve orta dereceli okullar 09.01.2019 Çarşamba günü tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" denildi.

Bu arada, etkili olan yağış sebebiyle Ardahan-Posof-Türkgözü yolundaki 2 bin 540 rakımlı Ilgar Geçidi ve Ardahan-Şavşat-Artvin yolu üzerindeki 2 bin 640 rakımlı Sahara Geçidi kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

19-01/09/ardahanda-okullar-tatil-mi-ardahan-9-ocak-kar-tatili-haberlerinin-detaylari.jpg

 

ŞAVŞAT - ARDAHAN YOLU KAPANDI

Şavşat-Ardahan karayolu Sahara geçidi kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı, çok sayıda araç yolda kaldı.

Artvin'de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Şavşat-Ardahan karayolu Sahara geçidi kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Çok sayıda sürücü araçları ile yolda mahsur kaldı. Karayolları 183'üncü Şube Şefliği ekipleri yolda araçlarında mahsur kalan sürücüleri kurtarmak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN