Kocaeli ve Zonguldak'ta eğitime kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları…

Kocaeli ve Zonguldak'ta eğitime kar tatili | 9 Ocak kar tatili haberlerinin detayları…

Kocaeli ’de bazı ilçelerde yoğun kar okulların tatil edilmesine neden oldu. Kocaeli ’de okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve veliler tarafından büyük merakla araştırılıyor. Kocaeli'de ise taşımalı sistemle eğitim verilen okullar yarın tatil edildi. İşte Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan kar tatili açıklaması...

Kocaeli ’de okullar tatil mi? Kocaeli 9 Ocak kar tatili haberlerinin detaylarını merak eden vatandaşlar için derledik. Kocaeli’de yaşanan yoğun yağış ve aşırı soğuklar bazı ilçelerde eğitime ara verdirdi. Kocaeli’de hangi ilçelerde okullar tatil oldu? İşte konu hakkındaki detaylar...

Zonguldak’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ile Kozlu ve Kilimli ilçelerinde, okullar yarın tatil edildi. Kocaeli'de ise taşımalı sistemle eğitim verilen okullar yarın tatil edildi.

Kocaeli’de devam eden kar yağışı nedeniyle il geneli taşımalı eğitimin uygulanan yerlerde yarın okular tatil edildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, devam eden kar yağışı nedeniyle sosyal medya üzerinden tatil açıklaması yaptı. Aksoy açıklamasında olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde taşımalı eğitim yapılan okullarda Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verildiğini bildirdi.

Zonguldak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. 
Kocaeli'de ise taşımalı sistemle eğitim verilen okullar yarın tatil edildi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde taşımalı okullarımızda çarşamba günü eğitime ara verilmiştir" diye açıklamada bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN