QNB Finansbank SMS ile 60 bin TL kredi başvurusu

QNB Finansbank SMS ile 60 bin TL kredi başvurusu

Finansbank mesaj atarak kredi veriyor! Nakit ihtiyacını gidermek ihtiyaç kredileri yoğun ilgi görüyor. Bankaların kredi imkanlarından yararlanmak için Findeks kredi notunuzun yüksek olması gerektiğini hatırlatalım.

QNB Finansbank tüketici kredisi başvurusu nasıl yapılır, merak konusu oldu. Başvuru için banka şubesine giderek müşteri temsilcisiyle görüşmek, telefonla müşteri hizmetlerini aramak, internet üzerinden mobil bankacılığı kullanmak ve SMS mesaj göndermek gibi birçok seçenek bulunuyor. Kredi başvurunuzun onaylanması için, daha önceki banka borcu ödemelerinizin ve faturalarınızın düzenli olması gerekiyor.

FİNANSBANK SMS ATARAK 60 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

QNB Finansbank üzerinden SMS atarak 60 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Başvuruda bulunan banka müşterilerinin aranan şartlara uygun olmaları durumunda bu kredileri 36 ay vadeye kadar kullanılabilir ve dilerlerse ödemelerini 3 ay sonra başlatılabilir.

Finansbank 60 bin TL kredisine SMS ile başvuruda bulunmak için, TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK SMS KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

5030 numarasına mesaj attıktan sonra 5 dakika içerisinde başvuru sonucu yine mesajla bildirilir. Kredi sonucu uygun olan kişiler en yakın banka şubesinden bu kredileri kullanabilirler. Eğer 5030 numarasına mesaj attıktan sonra onay alırsanız bu banka sizlere ayrıca mobil uygulaması üzerinden de kredi onayı verecektir.

Kredi onayını mobil uygulama üzerinden alan müşteriler banka şubelerine gitmeden bu kredileri hemen hesaplarına aktarabilir. Banka müşterisi olan kişiler, ihtiyaç kredisi başvurularını internet bankacılık şubesi üzerinden gerçekleştirebilir.

Finansbank SMS kredisi başvurunuzun olumlu sonuçlanması için, kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredi notunuzu Findeks üzerinden öğrenmek mümkün.

FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN