Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, TEB, Anadolubank online şube ihtiyaç kredisi kampanyası

Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, TEB, Anadolubank online şube ihtiyaç kredisi kampanyası

Yeni yılla birlikte 5 banka internet kullanıcıları için uygun ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, TEB ve Anadolubank'ın tüketici kredisi başvuruları online şubelerinden ya da mobil uygulamalarından yapılabiliyor. 3 ay ertelemeli, 36 ay vadeli kredilerin miktarı, Findeks kredi notuna göre belirlendiğini belirtelim. İşte detaylar...

Koronavirüs (covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası, TEB ve Anadolubank internete özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Uygun faiz oranları ve ödeme planları bankaların web sitelerinden öğrenilebilir.

İNTERNETTEN İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKALAR

YAPI KREDİ

Yapı Kredi Bankası hem bankanın resmi internet sitesinden hem de mobil bankacılık üzerinden kredi başvuru imkanı sunuyor. Kredi notuna göre 200 bin TL'ye kadar değerlendirme yapan Yapı Kredi Bankası, internet kullanıcılarına özel online alınabilen kredilerde 3 ay erteleme ve toplamda 36 ay vadeli kredi kullanılabilir. Yapı Kredi internet tüketici kredisi için BURAYA tıklayın.

AKBANK

Akbank üzerinden internet kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların bankada bir hesabı olması gerekiyor. Bu hesap üzerinde bir internet bankacılığı şifresi alarak hemen kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Akbank üzerinden internet bankacılığı kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, şartları uygun olmaları durumunda kredilerini anında online olarak kullanabilir.

Akbank, 100 bin TL'ye kadar kredi değerlendirmesi yapıyor. İhtiyaç kredilerinde 36 ay vade ve ilk taksit ertelemesinde de 3 ay erteleme yapmak mümkün. Akbank internet kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan kredi başvurularını gerçekleştirebilir. Akbank kredi başvurusu için BURAYA tıklayın.

İŞ BANKASI

İnternet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi veren İş Bankası, hesabınızın olması durumunda İş Cep uygulamasına girerek hızlı bir şekilde başvuru imkanı sağlıyor. İş Bankası müşterilerine 50 bin TL ile 100 bin TL arasında ihtiyaç kredisi veriyor. Bunun için öncelikle Findeks kredi notuna bakıldığını hatırlatalım. 36 ay vadeye kadar verilen bu krediler de ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapmak da mümkün.

İş Bankası kredi faiz oranları müşterilerin kredi notuna göre belirleniyor. Kredi notu düşük olan kişilerin kredi faiz oranları da yüksek çıkması olası. Başvuru sonrasında ne kadar onay aldığınız ve faiz oranlarını internet uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz. İnternetten İş Bankası ihtiyaç kredisi başvuru ekranına ulaşmak için BURAYA tıklayın.

TEB

TEB Bankası üzerinden 35 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapılabilir. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler SMS atabilir veya bankanın internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurabilir. Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra banka sizlere ne kadar onay alacağınızı gösterecektir. Kredi sonucu uygun olan kişiler bu kredileri banka şubesinden ve internet bankacılığından kullanılır.

TEB kredi başvurusu için SMS atmak istiyorsanız TC kimlik numaranızı 4466 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi başvurusu sonrasında banka cep telefonunuza 5 dakika içerisinde ne kadar onay aldığınızı gösteren bir mesaj gönderecektir. Bu mesaj ile birlikte kredinizi kullanmış olacaksınız. Bankanın Ayrıca CepteTEB uygulamasını kullanıyorsanız da banka şubelerine gitmeden kullanmanız mümkün. TEB tüketici kredi başvurusu için BURAYA tıklayın.

ANADOLUBANK

Anadolubank 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Anadolubank internet sitesine girerek veya bizzat şubeye giderek ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Banka, kredi notu 1200 ve üzerinde olan müşterilere emekli ve çalışıyor olması durumunda kredi kullandırıyor. Eğer bir iş yerinde çalışıyorsanız en az 1 yıldır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışmamız gerekiyor. Anadolubank üzerinden bu şekilde kredi kullanabilirsiniz. Anadolubank kredi başvurusu için BURAYA tıklayın.

ŞEKERBANK'TAN ESNAFA ÖZEL KREDİ DESTEĞİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN