Şekerbank'tan esnafa özel 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeli 50 bin TL kredi

Şekerbank'tan esnafa özel 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeli 50 bin TL kredi

Şekerbank esnaf kredisi nasıl alınır, başvuru şartları neler, merak konusu oldu. TESK ve Şekerbank arasında imzalanan protokolle, esnafa 6 ödemesiz, 36 ay vadeli, düşük faizli kredi imkanı sağlanacak. TESK üyesi olan esnafın faydalanabileceği kredi başvurusu, internet üzerinden ya da Şekerbank şubelerinden bizzat gerçekleştiriliyor.

Şekerbank TESK Esnaf Destek Paketi'ne nasıl başvurulur, belli oldu. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile Şekerbank, 'Kapımız Esnafa Açık' platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere işbirliği yaptı.

ŞEKERBANK ESNAF KREDİSİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

Protokol kapsamında Şekerbank, TESK üyelerinin şubeye gitmeden 'Şeker Mobil Şube' üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin liraya kadar olan nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

TESK üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden yararlanabilecek.

Esnaf ve sanatkarlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek karnesi ücretinden de muaf olacak.

ŞEKERBANK 6 AY ÖDEMESİ 50 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

TESK ile imzalanan iş birliği çerçevesinde Şekerbank'ın sunduğu 6 aya kadar ödemesiz avantajlı finansman olanaklarının yanı sıra, esnafa pek çok hizmetten de ücretsiz yararlanabilme fırsatı sunulacak.

Şekerbank, iş birliği ile eş zamanlı olarak esnaf müşterilerinin işinin başından ayrılmadan bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil Şube üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak.

ŞEKERBANK 36 AY VADELİ ESNAF KREDİSİ AVANTAJLARI

* Düşük faiz oranı
* 36 ay vade imkanı
* 6 ay ödemesiz dönemli 50.000 TL ye kadar artan taksitli kredi imkanı
* 5 bin TL'ye kadar KMH ve 5 bin TL'ye kadar Üreten/Business Kart
* İnternet ve mobil kanaldan yapılacak EFT/Havale işlemleri bir yıl süre ile ücretsiz
* POS inaktiflik ücret muafiyeti
* Çek Karnesi ücret muafiyeti (Alınacak ilk 10 yapraklı çek karnesi için geçerlidir)

ŞEKERBANK TESK ESNAF KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

TESK üyesi olan ve kredi talebi olan tüm müşterilere sağlanacak kredinin teminatsız (açık), imza karşılığı veya teminatla kullandırılması Şekerbank uhdesinde ve talep sahibinin kredibilitesine göre değişiklik gösterebilir.

Detaylı bilgi için Şekerbank şubelerinden veya 0850-222-78-78 numaralı çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Hemen başvuru yapmak için aşağıda yer alan Şeker Mobil Şube sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN