Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 6 ay ertelemeli 10 bin TL kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 6 ay ertelemeli 10 bin TL kredi fırsatı!

Devlet bankaları en uygun kredi imkanları, koronavirüs (kovid-19) salgını sürecinde vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, 6 ay ertelemeli 10 bin TL kredi kampanyası devam ediyor. İşte başvuru şartları...

Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle iş yapamaz hale gelen işletme sahipleri ve geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için bankaların en uygun kredi paketleri, büyük önem arz ediyor. Acil nakit paraya ihtiyaç duyanlar için kamu bankaları kredi başvurularında kolaylık sağlıyor.

KAMU BANKALARI 6 AY ERTELEMELİ KREDİ KİMLERE VERİLİYOR?

Ülkemiz ekonomisini derinden sarsan kovid-19 salgını nedeniyle pek çok vatandaş işsiz kalarak ekonomik sıkıntılar çekmeye başladı. Bir nebze olsun darboğaz yaşayan vatandaşlar için Mart 2020'den itibaren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank çeşitli kredi paketlerini hayata geçirdi. Tüm vatandaşların başvurabildiği koşulsuz ve şartsız kredi kampanyaları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Hâlâ ihtiyaç sahibi olan, kirasını ve faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar, devlet bankalarından gelecek yeni kredi kampanyasını merakla beklerken, müjdeli haber nihayet geldi. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 6 ay ertelemeli kredi kampanyasını nihayet duyurdu. Bankaların maaş müşterilerine özel olarak sunduğu ihtiyaç kredisi paketi, 10 bin TL'ye kadar başvuruda bulunulabiliyor. Ayrıca ödemeleri 6 ay sonra başlayan ve 36 aya varan vade seçenekleri de sunuluyor.

ZİRAAT, HALKBANK, VAKIFBANK 10 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarının 10 bin TL 6 ay ertelemeli kredi kampanyasının, bankaların maaş müşterilerine yönelik olduğunu belirtelim. Kredi başvurusu için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'ın internet şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi fiziki şubelerine giderek bizzat başvuruda bulunulabilir.

Online başvuru ekranında talep edilen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru girmeniz, talebinizin takibi açısından oldukça önemli. Başvuracak kişiden talep edilen bilgiler şöyle:

* Başvuran kişinin güncel telefon numarası
* Başvuran kişiye ait TC kimlik numarası
* Çekmek istenilen kredi tutarı
* Taksit ödeme tarihi
* Hanedeki toplam belgelenebilir gelir miktarı
* Medeni durum bilgisi
* Hane içerisinde kaç yetişkin çocuk yaşadığına dair bilgiler

Öte yandan kredinin onaylanması için, başvuruda bulunulan kişinin kredi notunun düşük olmaması ve ilgili bankanın maaş müşterisi olması gerekiyor. Kredini notunu Findeks üzerinden cüzi bir miktar ödeyerek öğrenmek mümkün.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

VAKIFBANK 6 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU

HALKBANK 10 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN