Resimli 23 Nisan kutlama mesajları ve sözleri

Resimli 23 Nisan kutlama mesajları ve sözleri

En güzel 23 Nisan mesajları, bu yıl da evlerde coşkuyla kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sosyal medyada paylaşılıyor. Okulların fiziken kapalı olduğu, eğitimin online devam ettiği süreçte en beğenilen 23 Nisan sözleri Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter, SMS ile paylaşılacak. İşte, en yeni Çocuk bayramı kutlama mesajları...

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Birinci Meclis'in 23 Nisan 1920 tarihindeki açılış gününü çocuklara armağan etmesinin üzerinden bir asırdan fazla geçti. Milli egemenliğimizin kutlandığı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında sevinçle kutlanacak. Dünyaya barış tohumları serpen ve her yıl dünyanın dört bir tarafından çocukları bir araya getiren bu anlamlı ve özel tarih; aynı zamanda milletler arası bir kaynaşmanın da simgesidir.

RESİMLİ 23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, geleceğin yetişkinleri olacak çocuklara armağan ettiği TBMM'nin açılış gününün yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Whatsapp, SMS, Instagram, Facebook, Twitter aracılığıyla sevdiklerinze mesaj göndererek kutlayabilirsiniz.

* 23 Nisan Ulusal Egеmеnlik vе Çocuk Bayramını kutluyor, gеlеcеğimizi еmanеt еttiğimiz çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir gеlеcеk diliyoruz.

* Türk Millеtinin istikbali bugünkü çocukların isabеtli görüşü vе yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ilе büyük vе parlak olacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

* Çocuklar sizler, Türkiye'yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

* Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

* Türkler yüzyıllardan beri özgür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı, yaşam gereği saymış bir kavmin yiğit çocuklarıdır.

* Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlarım.

0420201053481122248.jpg

EN GÜZEL 23 NİSAN SÖZLERİ VE MESAJLARI

* Çocuklarımıza gereken özeni göstermek, onlara güzel yarınlar hazırlamak, aslında geleceğimizi sağlam temeller üzerinde kurmamız anlamına gelmektedir. Bayramınız kutlu olsun.

* 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Dünyada ilk ve tek bunu düşünen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

* Birinci meclisin ve milli mücadelenin kahraman bireylerini rahmetle yad ederek, tüm çocukların savaştan, çatışmadan ve kavgadan uzak, huzurlu bir hayata geçirmeleri temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

* Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında size sayfamızdaki mesajları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz...

* Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

0420201058231122387.jpg

23 NİSAN KUTLAMA MESAJLARI VE SÖZLERİ

* Ulusal egemenlik, ulusun namusu, onuru ve şerefidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

* Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

* 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

* Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

* Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

0420201128341121272.jpg

23 NİSAN'IN ÖNEMİ NEDİR?

Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği 23 Nisan 1920 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti için önemli günlerden biridir.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar verdi. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929'da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etti ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlandı.

1979'da 6 ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşınan milli bayram, ortalama olarak her yıl 40'ın üzerinde ülkeden gelen ve Türk çocuklarının misafiri olan yabancı ülke çocukları da katılıyor. Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye'dir.

0420201054371120925.jpg

EN GÜZEL 23 NİSAN ŞİİRLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN