Riekerink Galatasaray'da radikal değişikliğe hazırlanıyor

Riekerink Galatasaray'da radikal değişikliğe hazırlanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Rikerink bundan sonra oynanacak maçlar için kritik bir karar aldı.

Galatasaray’da 4-4-2’ye geçiş için geri sayıma geçildi.

Antalyaspor karşısında ikinci yarıda maçı kazandıran sistemde karar kılınmasındaki en önemli etkenlerden biri ise Podolski ve Sigthorsson’un dönüşü oldu. Son vuruş becerisi üst düzeyde olan Podolski’nin forvette çok daha faydalı olacağına inanılan Galatasaray’da, kadroda bulunan yıldız golcüler 4-4-2’ye geçişte önemli rol oynadı.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Eren Derdiyok’un performansı, Podolski’nin iyileşmesi ve milli aradan sonra Sigthorsson’un takıma dönecek olması gibi faktörler, Riekerink ve yardımcıları tarafından masaya yatırıldı.

16-10/06/resimid_4668036-1475746893.jpg16-10/06/resimid_4668036-1475746893.jpg

FORVET TOPLANTISI

Toplantıdan çıkan sonuç, “Çift forvetle oynamak takımı daha ileriye taşır” şeklinde oldu. Holandalı teknik adamın zorlu deplasmanlarda tek forvet ile sahaya çıkıp, Arena’da ise çift santrfor ile sahaya çıkma kararı aldığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN