Rüyada alyans görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada alyans görmenin yorumu

Rüyada alyans görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada alyans görmenin yorumu

Rüyada alyans görmek, tüm rüya tabircileri tarafından hayırlı şekilde yorumlanır. Bekar kişiler için evlilik, evli kişiler için ise bebek anlamına gelen rüyada alyans görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada alyans görmek, bazı rüya yorumlarında, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına ve kazancının çoğalacağına delalet eder. Evlilik yüzüğü taktığını görmek, alyans kaybettiğini görmek ve yüzük bulduğunu görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA ALYANS GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada alyans görmek, rüyayı gören kişinin bahtının açılacağı, iyi kalpli ve güler yüzlü bir kişi ile evlilik yapacağına delalet eder. Rüyada alyans gören kişi eğer evli ise yakın zamanda hayırlı bir evladı olur, eşi ile mutlu ve huzurlu bir yaşam sürer.

Rüyada alyans görmek, rüya sahibinin dertlerden uzak bir hayatı olacağına, kazancının bollaşacağına ve maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

EVLİLİK YÜZÜĞÜ TAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada evlilik yüzüğü taktığını görmek, rüyayı gören kişinin ona hayırlar getirecek, yüzünü güldürecek biri ile bir ilişki yağacağı anlamını taşır.

ALYANS KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada alyans kaybettiğini görmek, rüya sahibinin eşi ile arasının açılacağı veya boşanacağı şeklinde yorumlanır.

YÜZÜK BULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada yüzük bulduğunu görmek, rüya sahibi eğer bekar ise, evleneceği, evli ise çocuk sahibi olacağı anlamını taşır.

ALYANS DÜŞÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada alyans düşürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin aklının bir karış havada olduğuna, her şeyi kolayca unuttuğuna, dikkatsiz davranışları nedeni ile pek çok kez hüsran yaşadığına delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

ALTIN YÜZÜK GÖRMEK

Rüyada altın yüzük görmek, rüya sahibinin emellerine ulaşmak için sıkı çalışması gerektiğine, ancak yoğun çalışmaları nedeniyle kimsenin başaramadıklarını başaracağına, rüyayı gören kişinin hem hayallerine hem de yüklü miktarda kazanca kavuşacağına delalet eder.

20-02/06/yuzuk-1024x489.jpg

BAŞKASININ PARMAĞINDA ALYANS GÖRMEK

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek, dertlerden ve sıkıntılardan uzaklaşma, hayırlı bir eşe sahip olma, aşk hayatında güzel gelişmeler yaşamaya, işaret eder. Rüyada başkasının parmağında alyans gören kişi, geçirdiği zor zamanların ardından feraha erer.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN