Rüyada tarla görmek nasıl yorumlanır? Rüyada tarla görmenin tabiri

Rüyada tarla görmek nasıl yorumlanır? Rüyada tarla görmenin tabiri

Rüyada tarla görmek, kişinin çok başarılı işlere imza atacağına, kısmetinin açılacağına ve kazancının bollaşacağına delalet eder. Hem olumlu hem de olumsuz anlamlara sahip olan rüyada tarla görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

 

Rüyada tarla görmek, tarladaki mahsullerin durumuna göre farklı anlamlar taşırken, kimi rüya yorumcularına göre rüya sahibinin ummadığı kişiler tarafından ihanete uğrayacağı şeklinde yorumlanmıştır. Haberimizde, rüyada tarla görmekle ilgili tabirleri bir araya getirdik…

RÜYADA TARLA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada tarla görmek, anlam bakımından tarladaki ürünlerin durumuna göre farklı şekilde yorumlanır. Örneğin tarladaki mahsuller, gür ve güzel, hasat edilmeye yakın bir durumda ise, bu, bolluk, bereket ve çok para kazanılacağı anlamını taşır.

Rüyada tarla görmek, kimi rüya yorumcularına göre ise, rüya sahibinin dost bildiği ve çok güvendiği kişilerden kazık yiyeceği, büyük hayal kırıklığına uğrayacağı ve artık insanlara olan inancını kaybederek yeniden güvenmekte zorluk yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

KURAK TARLA GÖRMEK

Rüyada kurak tarla görmek, hayırlı şekilde yorumlanmaz. Rüyada görülen tarla kurak, ürünler solgun ve çürümüş ise, bu, fakirlik, sıkıntı ve dert olarak yorumlanır.

TARLA KAZDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tarla kazdığını görmek, aynı zamanda tarlaya ekin ektiğini görmekle aynı anlamı taşır. Rüyada tarla kazdığını gören kişinin emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder. Rüya sahibi ister ticaret isterse de başka bir alanda çalışıyor olsun çabalarının karşılığında istediğini elde eder.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

TARLA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada tarla aldığını görmek, rüya sahibinin ekonomik açıdan yükselişe geçeceğine delalet eder. Rüyada tarla görülüp eğer o tarladan hasat elde ediliyorsa bu, rüyayı gören kişinin yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

20-02/05/tarla.jpg

TARLA SULADIĞINI GÖRMEK

Rüyada tarla suladığını görmek, eğer ki, tarla güzelce ve kararında sulanıyorsa, çalışma yaşamındaki başarıların artacağı şeklinde yorumlanır. Ancak su fazla geliyor ve tarla balçık haline geliyorsa rüyayı gören kişinin utanmasına neden olacak bir olay yaşayacağı ve bu olayın uzun zaman hafızalardan silinmeyeceği anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN